Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved EMS Korumpirana Biografija I Bolee Top I 36693

Status
Not open for further replies.

Bole Top

EX EMS Leader
Player
Organizacija: EMS

Ime: Bolee Top
Spol: Muško
Dob: 53
Nacionalnost: Bošnjak
Mjesto rođenja: Zenica
Boja očiju: Zelene
Boja kose: Smeda
Tetovaže: Leda, Prsa, Vrat
Snage: mudar, samouvjeren, smiren
Slabost: tvrdoglav

Životna priča: 100+ riječi
Bole je imao tesko djetinjstvo. Njegov otac je bio teski alkoholicar i cesto ga je tuko bez razloga. No to sve nije uzrokovalo Boleta da odustane od svog zivotnog cilja da postane doktor. Od rane dobi Bole je proucavao medicinu cijeli dan i noc. Zbog toga je imao losije ocjene u skoli, ali ju je nekako uspijo prezivjeti u upisati se u medicinski fakultet. Bole je bio odlican ucenik neki profesori govore, cak najbolji u povijesti ove skole. Tako je Bole prosao kroz sve razrede sa samim peticama i zavrsio je medicinski fakultet. Bole je zbog svog visokog skolovanja bio u velikim dugovima. Zato mu je Bolnica Los Santosa ponudila malo placeni posao koje je on morao prihvatiti zbog svojih dugova.

Priča o karijeri: 100+ riječi
Puno ljudi misli da je doktor dobro placen posao. U vecini slucajeva je to tocno, ali kod mene nije takav slucaj. Ja sam jedan od rjetkih siromasnih doktora koji je skoro ostao bez svog doma jer nije imao novaca da plati stanarinu. Nisam imao druge opcije nego se prebaciti na tamnu stranu. Banda Bloods Street Gang poznatija kao Crvena banda su mi ponudili posao da radim svakakve eksperimente po narudžbi. To su eksperimenti za drogu, testiranje novih lekova i takode psiholoski eksperimenti. Na ovaj nacin sam uspio zadrzati stan i zaraditit malo novaca da mi ostane za hranu i potrepstine. Tu losiju stranu sebe za sada uspjesno sakrivam od svojih kolega doktora, ali i od policije.

Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom