Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58604
Players nickname
Dimix Gandzamenn
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Nov 14, 2024
Time
00:00
Proofs
///

Milorad Legija

Player
Player
Pozdav postovana administracijo ovoga puta se javljam da ispravim i da se izjasnim zasto sam dobio ban, bio sam pre nekoliko vremena u jednoj familij i tamo su me jako mrzili i nisam imao drugoga izbora nego da se na neki nacin osvetim. Drugovi su me nagovarali na svasta ali nisam bio bas dobro upucen u rp pravila ali obecujem da se ovoga puta sjesti i ponoviti sva pravila kako nebi krsio i dalje pravila. Svjestan sam svoje krivice i sto sam uradio jeste da sam uzeo iz skladista to jest auta neke stvari pusaka itd, ali da su mi kazali i dasu se meni izvinuli i da su se ispricali sto su me prozivali ja bih lijepo to vratio i da se razidemo i da ostanemo opet u nekim odnosima. Ako moze da dobijem unban i da se opet vratim na ovaj lijepi projekat i da nastavim dalje u role play igri da upoznajem sto vise dobrih drugara i drugarica, i zelim da se jos jednom ispricam i da kazem da se vise nece ponoviti. Srdacan pozdrav!!!!!!!!!!!

Srdacan pozdrav!!!!!!!!!!!
ID: 58604
Nick name: Dimix Gandzamen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom