Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12191
Players nickname
Miro Sumar
Administrators nickname
Mujo Mustafic
Date
Dec 5, 2022
Time
22:35
Proofs
https://imgur.com/a/uIX1yWi

MiroSumar123

Player
Player
Proslo je tacno 2 godine od mog bana, tako da zamolio bih vas da pazljivo procitate😀

Poštovani članovi tima,

Nadam se da ste dobro. Pišem vam kako bih se iskreno izvinio za svoje postupke i ponizno zamolio da razmotrite uklanjanje mog bana.

Shvatam da je moje ponašanje, konkretno negativni komentari koje sam uputio o serveru, bilo neprimereno i nepoštovanje. U tom trenutku sam dozvolio da frustracija preuzme kontrolu, umesto da eventualne probleme rešavam konstruktivno ili kroz odgovarajuće kanale. Zbog toga duboko žalim.

Vaš tim je stvorio neverovatnu RP zajednicu i sada potpuno razumem koliko je važno održavati poštovanje i pozitivnost kako bih doprineo njenom uspehu. Imao sam vremena da razmislim o svojim postupcima i uveravam vas da oni ne odražavaju moju pravu ličnost niti vrstu člana kakav želim da budem u ovoj zajednici.

Ako mi date još jednu šansu, posvetiću se tome da ubuduće sve eventualne probleme rešavam zrelo i s poštovanjem. Želim da se vratim na server ne samo kako bih uživao u fantastičnom RP iskustvu, već i kako bih se iskupio i pozitivno doprinosio zajednici.

Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate moju žalbu. Razumem težinu svojih postupaka i poštujem svaku odluku koju donesete.

S poštovanjem,
Miro Sumar

Status
Not open for further replies.
Top Bottom