Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected GP 6.15 | Jozo Bozo by Damjan Mikhailov

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28661
Players nickname
Addi Alcapone
Administrators nickname
Jozo Bozo by Damjan
Date
Dec 7, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/881218/#post-3097775

Addi Luxury

Loyal.
Player
Pozz!
Hteo sam da se pozalim na ovu zalbu
Smatram da nije uredu da dobijem kaznu za ovo jer su oni nas prije toga pucali i odbrojano im je samim time ne razumem kako admin moze da zna sta se je izdesavalo pre te situacije ja sam puko jedan metak jer se puco sa mojim drugarima naravno moji drugari su mu odbrojali i on je pobego i nastavljao da se puca i onda sam ga ubio i taj trenutak je okacio ZAHTEVAM POV OD POCETKA SITUACIJE jer nema dovoljno dokaza.

Nadam se da ce se warn i demorgan ukloniti.
Hvala na citanju,
Addi Alcapone

Addi Luxury

Loyal.
Player
Pozz!
Smatram da nije uredu da dobijem kaznu za ovo jer su oni nas prije toga pucali i odbrojano im je samim time ne razumem kako admin moze da zna sta se je izdesavalo pre te situacije ja sam puko jedan metak jer se puco sa mojim drugarima naravno moji drugari su mu odbrojali i on je pobego i nastavljao da se puca i onda sam ga ubio i taj trenutak je okacio ZAHTEVAM POV OD POCETKA SITUACIJE jer nema dovoljno dokaza.

Hvala na citanju,
Addi Alcapone
+
vidi se da ima mrtvih ljudi i da je bila pucnjava u toku a i nije li malo cudno da bi se pucali bez razloga?

Addi Luxury

Loyal.
Player
Pozz!

Hvala na citanju,
Addi Alcapone
Povlacim

Status
Not open for further replies.
Top Bottom