Informacije
1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona:
4. Prosjek online po danu: 4-7h
5. Vaš Discord:lakika007_03818
6. Vaše ingame ime:Bell Bolo
7. Vaš ID:57433
Dodatne informacije
1. Lider za Bloods Steet Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
---Zeleo bih da budem Lider ove org. jer sam na engleskom serveru vise puta bio hc jednom sam mogao postati lider ali sam propustio tu sansu.
---Zeleo bih da budem Lider ove org. jer sam dosta dobar pucac i znam sa ostalim ljudima i mislim da bih napravili dobar RP.
---Zeleo bih da budem lider ove org. zato sto volim da saradjujem sa ostalima i volim dosta da robam,i gde bih mogao da vodim.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona:
4. Prosjek online po danu: 4-7h
5. Vaš Discord:lakika007_03818
6. Vaše ingame ime:Bell Bolo
7. Vaš ID:57433
Dodatne informacije
1. Lider za Bloods Steet Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
---Zeleo bih da budem Lider ove org. jer sam na engleskom serveru vise puta bio hc jednom sam mogao postati lider ali sam propustio tu sansu.
---Zeleo bih da budem Lider ove org. jer sam dosta dobar pucac i znam sa ostalim ljudima i mislim da bih napravili dobar RP.
---Zeleo bih da budem lider ove org. zato sto volim da saradjujem sa ostalima i volim dosta da robam,i gde bih mogao da vodim.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Redovno učenje i obuka
Organizujte treninge za igrače koji nisu vešti u pucanju. Ovo može uključivati vežbe sa mentorima ili specifične scenarije gde članovi uče da reaguju pod pritiskom. Cilj je poboljšati veštine u realnim RP situacijama. - Povećanje aktivnosti organizacije
Aktivnost je ključna za jaku organizaciju. Redovno organizujte RP događaje, zajedničke misije ili patroliranja kako biste zadržali interesovanje članova i stvorili timski duh. - Formiranje saveza među organizacijama
Umesto spajanja gangova, razmislite o strateškim savezništvima. To može doprineti boljem RolePlay-u i omogućiti dinamičnije međusobne interakcije sa drugim organizacijama. - Jačanje komunikacije
Implementirajte jasne protokole za komunikaciju unutar organizacije, bilo putem Discord-a, in-game uređaja ili drugog kanala. Dobra komunikacija omogućava efikasnije planiranje i reakcije u RP situacijama. - Raznolikost u scenarijima
Umesto da se fokusirate samo na akcione RP situacije, uvodite raznovrsne scenarije kao što su pregovori, infiltracije, ili zajedničke misije sa civilima ili drugim grupama.
Rankovi- 1. Suspender
2. Newbie - 3. Ghetto baby
- 4. Ghetto boy
- 5. Drug Dealer
- 6. Ghetto Leader
- 7. Graffiti Team
- 8. Graffiti Team Leader
- 9. Turfer
- 10. OG
- 11. Don
- 12. Sylvester Scott/Benson Owens (lideri od Bloods IRL)
- 13. Leade
- 1. Suspender