1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6+ sati
5. Vaš Discord: 2mucheth
6. Vaše ingame ime: Marko Brzina
7. Vaš ID: 1453
Dodatne informacije
1. Lider za Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Zelim se oprobati u necemu novom kao sto je liderstvo
Posto nisam nikada bio lider, ovo bi bila savrsena prilika da postanem lider Los Santos Vagosa.
-Imam puno iskustva kao igrac i kao Admin
Posto sam bio curator Families-a, mislim da bih mogao voditi ovu organizaciju sasvim savrseno.
-Zelim resiti problem sa crime organizacijama
Vec neko vreme, crime organizacije neostaju duze od 2-3 nedelje. Stalno se menjaju lideri. Zato zelim to da promenim i zelim da resim ovaj problem da moja organizacija izgura cela 2 mandata!
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Osnovao bih sistem zadataka i bonusa.
Ovaj sistem bi radio po nivou nedeljnog zadatka.
Svako ko zeli da ucestvuje u ovom projektu bi imao zadatak da prisustvuje na barem 2 pljacke GS/prodavnice 24/7; na 2 talacke i na 1 FZ raid-u/podmornici.
Svako ko izvrsi ovaj zadatak bi dobio bonus od $30k svakog ponedeljka u 21h.
Bio bi kanal na Discordu samo za ovaj projekat gde bi oni koji su izvrsili ove zadatke mogli da posalju slike kako su ucestvovali na ovim radnjama i mogli da dobiju obecan bonus
-Sistem zamenika
Moji zamenici bi se vodili po tome da budu pazljivi u zakazivanju turfova.
Vodili bi pljacke kada ja nisam tu.
Ispitivanje i donosenje ljudi u organizaciju bi samo oni mogli, zajedno samnom, da rade da nebi mogao da imam ljude u organizaciji koji ce da donose warnove organizaciji.
- Turf team
Kao sto sam vec napomenuo, imao bih pazljive zamenike koji bi zakazivali turfove.
Za turf tim bih davao poseban bonus onima koji budu imali najvise killova na turfovima, kako bi ostali imali motivaciju da se sto vise potrude na turfovima.
Pokusali bi smo da osvojimo sto vise prostora sto je moguce.
-Clanovi organizacije
U organizaciju bi mogli da dodju ljudi samo preko mene i mojih zamenika.
Time sprecavam da mi dolaze ljudi koji mogu da dobijaju potencijalne warnove organizaciji.
Ono sto moraju imati ljudi koji hoce da udju u organizaciju kao obavezno je sledece:
Moraju imati minimalno 5 godina IC
Moraju imati minimalno 13 OOC godina
Moraju znati dosta dobro pravila servera.
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6+ sati
5. Vaš Discord: 2mucheth
6. Vaše ingame ime: Marko Brzina
7. Vaš ID: 1453
Dodatne informacije
1. Lider za Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Zelim se oprobati u necemu novom kao sto je liderstvo
Posto nisam nikada bio lider, ovo bi bila savrsena prilika da postanem lider Los Santos Vagosa.
-Imam puno iskustva kao igrac i kao Admin
Posto sam bio curator Families-a, mislim da bih mogao voditi ovu organizaciju sasvim savrseno.
-Zelim resiti problem sa crime organizacijama
Vec neko vreme, crime organizacije neostaju duze od 2-3 nedelje. Stalno se menjaju lideri. Zato zelim to da promenim i zelim da resim ovaj problem da moja organizacija izgura cela 2 mandata!
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Osnovao bih sistem zadataka i bonusa.
Ovaj sistem bi radio po nivou nedeljnog zadatka.
Svako ko zeli da ucestvuje u ovom projektu bi imao zadatak da prisustvuje na barem 2 pljacke GS/prodavnice 24/7; na 2 talacke i na 1 FZ raid-u/podmornici.
Svako ko izvrsi ovaj zadatak bi dobio bonus od $30k svakog ponedeljka u 21h.
Bio bi kanal na Discordu samo za ovaj projekat gde bi oni koji su izvrsili ove zadatke mogli da posalju slike kako su ucestvovali na ovim radnjama i mogli da dobiju obecan bonus
-Sistem zamenika
Moji zamenici bi se vodili po tome da budu pazljivi u zakazivanju turfova.
Vodili bi pljacke kada ja nisam tu.
Ispitivanje i donosenje ljudi u organizaciju bi samo oni mogli, zajedno samnom, da rade da nebi mogao da imam ljude u organizaciji koji ce da donose warnove organizaciji.
- Turf team
Kao sto sam vec napomenuo, imao bih pazljive zamenike koji bi zakazivali turfove.
Za turf tim bih davao poseban bonus onima koji budu imali najvise killova na turfovima, kako bi ostali imali motivaciju da se sto vise potrude na turfovima.
Pokusali bi smo da osvojimo sto vise prostora sto je moguce.
-Clanovi organizacije
U organizaciju bi mogli da dodju ljudi samo preko mene i mojih zamenika.
Time sprecavam da mi dolaze ljudi koji mogu da dobijaju potencijalne warnove organizaciji.
Ono sto moraju imati ljudi koji hoce da udju u organizaciju kao obavezno je sledece:
Moraju imati minimalno 5 godina IC
Moraju imati minimalno 13 OOC godina
Moraju znati dosta dobro pravila servera.