Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Prijava za bloods street gang Djole Marinkovic 54086

Rejected
Status
Not open for further replies.

Djole Mariinkovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Djordje
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +2
4. Prosjek online po danu : 6H
5. Vaš Discord : djolemarinkovic
6. Vaše ingame ime : Djole Marinkovic
7. Vaš ID : 54086

Dodatne informacije

1. Lider za..... : Bloods street gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) : Zelim da postanem lider ove organizacije zato sto smatram sebe dosta odgovornim za sve dobre i lose stvari koje mogu da se dogode. Zelim da se iskusim u ovakvoj nekoj ulozi kao sto je lider kriminalne organizacije , pritom imam dosta iskustva u svim organizacijama, bio sam u svakoj HC i znam sva pravila grada. Svako ko bude hteo da udje u bandu morace da prodje ozbiljno ispitivanje od strane mene ili mojih zamenika kada ja nisam tu , da nebi bilo nekih koji to rade iz dosade i dolaze tu samo zbog para i oruzja i da bude nekih koji nisu ozbiljni i nabijaju warnove za dzabe . Svako ko udje bice obucen(naucen za robanje,turfove,pljacke itd...) i bicu malo stroziji bice 2 opomene po gresci bandita da nebi nabijali warnove nece smeti niko da pravi gluposti i da krsi pravila grada! Ko ne zna pravila grada ili ih zna napamet i nije mu jasno tu smo svi da mu pomognemo i naucimo. Nikad nisam bio na bahamima ili ti krsio neka pravila grada .RAD RED I DISCIPLINA!!!

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji. : Mislim da sve ljude privlace pare tako da ce biti bonusi za sav trud i rad i farbanje grafita i dolazenje na tajne , skuplanje parasuta i ucestvovanje u talackim situacijama i pljackanju prodavnice . Svaki bandit mora se ponasati prikladno niko nece biti toksican sto znaci da ce manje ljudi napustati bandu zbog toksicnih igraca , zna ce se ko sta sme da radi ko ne .

Suspend -
- Rookie -
- Baby Gangster -
- Gangster -
- Warior -
- Grafiti Team -
- Grafiti Team Leader -
- Turfer -
- Turf Team Leader -
- Legend -
- O.G. -
- Co-Leader -