Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
47113
Players nickname
Ragib_Tolja
Administrators nickname
Kevin_Odd
Date
Dec 9, 2024
Time
00:38
Proofs
https://imgur.com/a/PPZknR4

Benjo Benchpress

Player
Player
Postovani admini,

Desilo mi se nesto veoma lose. Druzio sam se sa drugarima, na pijaci u kasnim satima, provodili vrijeme zajedno. Bilo je tu dosta smijeha i budalesanja. Ja sam novi, nisam bas toliko upoznat sa pravilima servera, ali sam nesto pogrijesio.. Barem mislim s obzirom da sam dobio block.

Tokom druzenja, ja sam kroz zajebanciju twerk animaciju upalio jer sam mislio da je dozvoljeno cim postoji to medju animacijama. Nakon petnaest sekundi sam ugasio animaciju i nastavio se druziti sa drugarima. No, odjednom vidim da sam blokiran. Bio sam veoma zbunjen i procitam da je razlog sex animacija. Zacudio sam se jer sam vidjao i prije ljude da to rade, ali nisu nikad block dobili.

Volio bi, ako je moguce, da mi skinete block da mogu igrati jer stvarno uzivam provoditi vrijeme prije ili poslije posla na serveru. Nemam nista protiv Kevina, radi svoj posao i vjerujem da je zabranjeno, ali bi bio mnogo zahvalan ukoliko mi skinete block. Primjeran sam igrac, stvarno jesam, za ovo prvi put cujem da se ne smije takva animacija koristiti.

Ljubim vas sve! Ako ista, smanjite mi malo block jer je 5 dana malo bolno D: . Cak mi je trebalo 27 minuta da dobijem 100k za 6h igranja... Nisam ni to dobio.

Srdacan pozdrav,

Ragib Tolja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom