Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

bojan black

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Uroš
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:CET
4. Prosjek online po danu: 4 do 3 h (sve zavisi od obaveza)
5. Vaš Discord:Bojan Black 63463
6. Vaše ingame ime:Bojan Black
7. Vaš ID:63463

1. Lider za: LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
prvi razlog:Bio sam u lspd jako dugo vremena polako sam sticao znanje i volju za posao te kako je vreme prolazilo dobijao sam vece cinove shvatio sam da leader ima ruke pune posla i ostalih obaveza,leader me je stalno pohvaljivao i shvatio sam sve ozbilnjo ja bih licno bio leader da se oprobam u tome i odlicno bi bilo sve zato sto sam sve planirao unapred.
Drugi razlog:Doveo bih mir u ovaj grad i sve bi bilo kao u snovu ljudi bi bili posteniji prema zakonima posto ja kao leader u vreme kada nema akcija bi sve poslao u patrole kako bi bile po celom gradu i ljudi bili oprezniji zbog brze voznje i ostalih zakona.
Treci razlog: Kod mene bi se regrutacija vrsile cesto zbog nezaposlenog naroda da pocnu da budu aktivniji i obuke bi drzali minimalno 2 coveka da bi bilo lepo objasnjeno i ako jedan radnik kaze nesto pogresno coveku kojim se drzi obuka , prvo bi se on naucio tako sto bi dobio rank down ili obuku koja traje duze nego obicno.. tj u organizaciji nebi bilo ljudi koji krse zakone i ne znaju svoj posao.
3.Zahtevao bih svoje radnike da budu posteni i dobri radnici korumpiranost ih nigde nece dovesti oni koji nemaju odobreni papir od mene oni ce biti izbaceni i dobice crni papiric, kolege koji budu imali odobreni papiric njima ce biti drugi slucaj terao bih sve moje clanove da znaju odlicno pravila rp i ako budu okaceni za to dobice 1 warn=24h suspend 2 warn=48h suspend 3 warn=bl u mojoj org za izgubeljeno poverenje uz odobrenje kuratora naravno.

KODOVI
10-1-sve jedinice na parking
10-2-negativno
10-3-prekid razgovora na centrali
10-4-potvrdno
10-5-ponoviti zadnji prenos
10-6 zaneriti prosli prenos
10-7-prijava za pauzu
10-8-kraj pauze vracanje na smenu
10-10-pucnjava u toku
10-14-spec.uniforma
10-20-tacna lokacija
10-33-potrebno pojacanje
10-99-situacija zavrsena sve jedinice se vracaju u stanicu

STATUS 1-Prijava na smenu
STATUS 2-odjava smene
KOD B- pritisnuti misic f8 i u
KOD A- Pad igre (obavezan snimak kamerice)

RANKOVI
1.Suspend 48h
2.suspend 24h
3.Slep sluzba
4.policijski oficir
5.Detektiv tim
6.S.W.A.T tim
7.komandir
8.Mladji narednik
9.narednik
10.S.W.A.T komandir
11.trening instruktor