Informacije
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosek online po danu: 3-5h
5. Vaš Discord: xmarkos416
6. Vaše ingame ime: Marko Low
7. Vaš ID: 58212
Dodatne Informacije:
1. Lider za: Los Santos Police Department (LSPD)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1 Kao lider ove specificne organizacije maksimalno bi se zalagao za rad i napredaK orgnizacije. Postovanje izmedju organizacija takodje i kolegialnost je vrlo vazna stavka izmedju dve organizacije. Kao lider ove organizacije doveo bi organizaciju do samog vrha napredka u samoj drzavi. Uz moje iskustvo unutar sluzbe mislim da bih bio odlican lider ove organizacije, jer u ovoj organizaciji sam doziveo najlepse dane svog rada u sluzbi.
2.2 Kao lider smatram da imam dovoljan nivo razmisljanja o akcijama i o vodjenju ove organizacije, naravno i tim High Commande, zamenici. Pokusali bi da dovedemo organizaciju zanimljivu u smislu rada i kolegionalnosti. Kao lider najznacajnije je imate razumevanje prema ljudima kao i prema kolegama unutar organizacije.
2.3 S obzirom na moju karijeru unutar sluzbe mislim da bi svojim mestom inspirisao ostale ljude za rad i za kolegionalnost koji bi mogli da postignu kretanjem od dna pa dolaska do vrha. Tim High Commande bi se trudili koliko i ja da steknemo neko poverenje izmedju nas unutar organizacije.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Komunikacija : Komunikacije izmedju organizacija tako i u sluzbi mislim da je jako znacajna za organizaciju. Moja organizacija bi imala maksimalnu ozbiljnost u komunikaciji imedju sebe u organizaciji tako i izmedju drugih organizacija putem Odeljenja.
Pracenje aktivnosti : Aktivnost clanova je najbitnija stavka u organizaciji i za poboljsanje organizacije. Aktivnost bi se pratila putem patrol logova i putem samog pracenja High Commande.
Bonusi : Bonus je najbolja insiracija za rad coveka u organizaciji. Kao lider ove organizacije bonusi bi se delili svako vece u periodu od 22:00 do 22:30. Svaki clan organizacije ce imati pravo da ostvari bonus.
4. Zahtevi/Kriterijumi za LSPD
1. Minimalno 7 godina IC
2. Minimalno 12 godina OOC
3. Bez tetovaža na licu ili šakama
4. Bez ikakvog dosije-a
5. Veoma dobro poznavanje pravila
6. Volja za timskim radom
Kodovi:
10-1 -> Svi ljudi staju jedan pored drugog te formiraju pravu liniju
10-2 -> Negativno
10-3 -> Prekini komunikaciju na radio
10-4 -> Potvrdno
10-5 -> Ponoviti zadnji prenos
10-6 -> Zanemariti poslednji prenos
10-7 -> Odjava sa smene
10-8 -> Prijava na smenu
10-10 -> Pucnjava
10-14 -> Specijalna uniforma
10-20 -> Trenutna lokacija
10-21 -> Trenutno stanje
10-33 -> Potrebno pojačanje
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Čujem te u glavi, F8 + U
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosek online po danu: 3-5h
5. Vaš Discord: xmarkos416
6. Vaše ingame ime: Marko Low
7. Vaš ID: 58212
Dodatne Informacije:
1. Lider za: Los Santos Police Department (LSPD)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1 Kao lider ove specificne organizacije maksimalno bi se zalagao za rad i napredaK orgnizacije. Postovanje izmedju organizacija takodje i kolegialnost je vrlo vazna stavka izmedju dve organizacije. Kao lider ove organizacije doveo bi organizaciju do samog vrha napredka u samoj drzavi. Uz moje iskustvo unutar sluzbe mislim da bih bio odlican lider ove organizacije, jer u ovoj organizaciji sam doziveo najlepse dane svog rada u sluzbi.
2.2 Kao lider smatram da imam dovoljan nivo razmisljanja o akcijama i o vodjenju ove organizacije, naravno i tim High Commande, zamenici. Pokusali bi da dovedemo organizaciju zanimljivu u smislu rada i kolegionalnosti. Kao lider najznacajnije je imate razumevanje prema ljudima kao i prema kolegama unutar organizacije.
2.3 S obzirom na moju karijeru unutar sluzbe mislim da bi svojim mestom inspirisao ostale ljude za rad i za kolegionalnost koji bi mogli da postignu kretanjem od dna pa dolaska do vrha. Tim High Commande bi se trudili koliko i ja da steknemo neko poverenje izmedju nas unutar organizacije.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Komunikacija : Komunikacije izmedju organizacija tako i u sluzbi mislim da je jako znacajna za organizaciju. Moja organizacija bi imala maksimalnu ozbiljnost u komunikaciji imedju sebe u organizaciji tako i izmedju drugih organizacija putem Odeljenja.
Pracenje aktivnosti : Aktivnost clanova je najbitnija stavka u organizaciji i za poboljsanje organizacije. Aktivnost bi se pratila putem patrol logova i putem samog pracenja High Commande.
Bonusi : Bonus je najbolja insiracija za rad coveka u organizaciji. Kao lider ove organizacije bonusi bi se delili svako vece u periodu od 22:00 do 22:30. Svaki clan organizacije ce imati pravo da ostvari bonus.
4. Zahtevi/Kriterijumi za LSPD
1. Minimalno 7 godina IC
2. Minimalno 12 godina OOC
3. Bez tetovaža na licu ili šakama
4. Bez ikakvog dosije-a
5. Veoma dobro poznavanje pravila
6. Volja za timskim radom
Kodovi:
10-1 -> Svi ljudi staju jedan pored drugog te formiraju pravu liniju
10-2 -> Negativno
10-3 -> Prekini komunikaciju na radio
10-4 -> Potvrdno