Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17828
Players nickname
Dusan Milanovic
Administrators nickname
Shomy Mcqueen
Date
Apr 22, 2022
Time
14:00
Proofs
-

DusanMilanovic

Player
Player
Gospodine Shomy, ja sam igrač id:17828 kog ste banovali danas na 60 dana zbog hakovanja, niti koristim cheat niti bilo kakav softwar koji utice na igru, nazalost nemam snimak sa tog dogadjaja, vidi se da kad okrene kameru krene da im koci igrica mislim da ovaj bug koji se desio ima veze sa njihovim kompjuterima ili internet konekcijom. I da smo hakeri da li je moguce da se obojca u isto vreme pojavimo i u isto vreme nestanemo, inace mi smo bili sa svojim kolima da pokupimo municiju iz vojske pre nego sto su oni dosli a na snimku se ne vide ni nasa vozila.Isto tako mislim da je uzalodno koristiti hack za nesto tako sitno kao sto je kradja 15 ili 100 metaka iz vojne baze. Unapred hvala Dusan Milanovic (ID:17828) i Filip Ortega (ID:9396)

Thread: Approved - Cheats?ID:9396,17828

Ari Kisha

Player
Player
Gospodine Shomy, ja sam igrač id:17828 kog ste banovali danas na 60 dana zbog hakovanja, niti koristim cheat niti bilo kakav softwar koji utice na igru, nazalost nemam snimak sa tog dogadjaja, vidi se da kad okrene kameru krene da im koci igrica mislim da ovaj bug koji se desio ima veze sa njihovim kompjuterima ili internet konekcijom. I da smo hakeri da li je moguce da se obojca u isto vreme pojavimo i u isto vreme nestanemo, inace mi smo bili sa svojim kolima da pokupimo municiju iz vojske pre nego sto su oni dosli a na snimku se ne vide ni nasa vozila.Isto tako mislim da je uzalodno koristiti hack za nesto tako sitno kao sto je kradja 15 ili 100 metaka iz vojne baze. Unapred hvala Dusan Milanovic (ID:17828) i Filip Ortega (ID:9396)

a kako ste se teleportali od jednom ste dosli tu i odjednom ste nestali

Ari Kisha

Player
Player

Ako ste bili sa kolima onda kako ste nestali kako u moje oci te auta nema i gde ste otisli ni ID vas se ne gleda ni nista al ajde nek admin odluci

DusanMilanovic

Player
Player
Druze tebi igrica laguje na svaku sekundu, ako tvoj drugar ima pov neka da i on pov da vidimo sta je on video, ali pretpostavljam da nema. Ovo je jedan obican bug ili lag sa tvoje strane. Ali nema ni govora i hakovanju ili necemo slicnom

Ari Kisha

Player
Player
Druze tebi igrica laguje na svaku sekundu, ako tvoj drugar ima pov neka da i on pov da vidimo sta je on video, ali pretpostavljam da nema. Ovo je jedan obican bug ili lag sa tvoje strane. Ali nema ni govora i hakovanju ili necemo slicnom
Objavi ti pov ali pretpostavljam da nemas kako ste se teleportali od jednom i otisli od jednom??PLUS nema nikakve auta i ID

DusanMilanovic

Player
Player
Napisao sam u thread-u da nazalost nemam pov, mislim da je tvoj pov treba da bude duzi da vidimo sta se desava posle ovoga ali eto sta je tu je admini ce odluciti mislim da ovde nema dovoljno dokaza za ban ovo je pov jednog igraca kome igrica laguje na svaku sekundu i nista ne dokazuje kad se pojavljujemo na snimku izlazimo iz kola na pola sekunde se vidi moja animacije izlaska iz auta.

Ari Kisha

Player
Player
Napisao sam u thread-u da nazalost nemam pov, mislim da je tvoj pov treba da bude duzi da vidimo sta se desava posle ovoga ali eto sta je tu je admini ce odluciti mislim da ovde nema dovoljno dokaza za ban ovo je pov jednog igraca kome igrica laguje na svaku sekundu i nista ne dokazuje kad se pojavljujemo na snimku izlazimo iz kola na pola sekunde se vidi moja animacije izlaska iz auta.
Oces duzi pov a moj pov je 5min duzi???

Ari Kisha

Player
Player
nek objavi tvoj drug pov sto se zove Filip Ortega znam zato sto strima i nek objavi

DusanMilanovic

Player
Player
Mislim na pov posle naseg nestanka pov pre svega ovoga je nebitan moze da bude i 3 sata dugacak ako je bitna situacija 10 sekundi onda pov ne pokazuje celu pricu

DusanMilanovic

Player
Player
Ako znas da strimuje znas da nije strimovao tada, ima samo poruku od tebe kad je dobio ban napisao si ez

DusanMilanovic

Player
Player
Okej stvarno ne zelim da se rapsravljam sa teobom ovde preko thread-a kada admin pogleda odluci ce po svojoj proceni ko je kriv i da li zasluzujemo ban. Srdacan Pozdrav

Ivkezz

Player
Player
Pošto ste napravili 2 ista threada ovaj će biti zatvoren i zaključan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom