Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Holzy Verstappen

Player
Player
1. Vaše ime IRL Dominik
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 7-10h
5. Vaš Discord h78y
6. Vaše ingame ime Holzy Odd
7. Vaš ID 61838

Dodatne informacije

1. Lider za
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Mislim da cu biti dobar lider LSPD-a iako znam da imam bivse ig kazne uz koje mozda ovaj puta budem odbijen ali ne znam kako sam tacno dobio ig kaznu pa onda mislim da bi mi se trebala dati sansa.
Aktivan sam na serveru te sam uvek tu kada nekome treba pomoc u organizaciji, a imam i prijasnja iskustva u drugim organizacijama.
Volim igrati na projektu i uvijek sam veseo kada na njemu igram pa smatram da bi bio jako dobar lider ove organizacije i da bi uspijeli poboljsati projekat.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Kao lider svaki bi korumpirani clan bio rijesen i izbacen iz organizacije te korumpciji nebi bilo mjesta.Bio bi pošten i pravedan i trudio se da clanovi prate pravila servera te nebi bilo mjesta za krsenje pravila.Dok god bi clan organizacije bio na smjeni morao bi imati upaljenu kamericu (ako nemoze ce morati da zove admine u situacijama de se krse pravila)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom