Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nestro Maestro

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Mijat
2. Vaše godine: 17 soon 18
3. Vremenska zona: GMT
4. Prosjek online po danu: 5h
5. Vaš Discord: nestorovic1312
6. Vaše ingame ime: Lavida Loca
7. Vaš ID: 14556

Dodatne informacije

1. Lider za LSPD

- Zeleo bih postati lider LSPD-a iz razloga zato sto je to jedna od mojih prvih organizacija i ujedno jedna od najdrazih.

- U dosta mandata sam bio HC u LSPD-u, te mislim da bi to mnogo pomoglo pri vodjenju organizacije. Smatram da sam odgovorna osoba i da mogu dosta da uticem na clanove iste.

- Zeleo bih obuku novih ljudi dovesti na malo veci nivo nego sto je bilo koja organizacija imala do sad i sa tim bi se povecao znacajno RP u organizaciji a i u buducnosti kad budu napustili istu.

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Planirao bih unaprediti ozbiljnost i kvalitet roleplaya u LSPD organizaciji, uz nagrade i unapređenja za članove koji se ističu u akcijama i trude se za dobrobit organizacije. Trudio bih se da budem pravedan prema svima – nagrađivali bi se trud i poslušnost, dok bi neaktivnost i toksičnost bile strogo sankcionisane.

Organizacija:

• Disciplinovan pristup: Ozbiljnost na akcijama radi održavanja ugleda, uz specijalne uniforme za različite aktivnosti.
  • HC tim: Vodio bi red i pomagao u organizaciji, bez zloupotrebe pozicija.
  • Odnos sa drugima: HC bi koordinisao komunikaciju sa drugim organizacijama i unutar LSPD-a.
Aktivnosti:

• Redovne patrole, specijalne operacije, noćne akcije i simulacije.
  • Organizacija obuka za nove članove.
  • Stroga kontrola komunikacije na radiju – korišćenje kodova i hitnih poruka.
Pristup članovima:
Liderstvo bi bilo usmereno ka podršci članovima, otvorenoj komunikaciji i motivisanju tima. Cilj je stvaranje prijatnog i profesionalnog okruženja.

Regrutacija:
Redovne regrutacije otvorene za sve koji poštuju kriterijume.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Pre svega imali bi vece ljudstvo sto bi pomoglo u kontroli grada radi njegove velicine neophodno je imate veliki broj zaposlenih i veliki broj patrola.
-Ispitivanja za organizaciju bice detaljna isto tako primeri bi bili glavna stvar u ispitivanjima jer je lakse primeniti u rp neke primere nego same definicije.
-Sa kadetima bi u pocetku isle HC radi boljeg ucenja posla sto bi im dosta pomoglo oko ucenja.
-Uvek bi imali nekog od HC aktivnog kako bi u svakom trenutku mogao da pomogne svim zaposlenima.
-Bolji odnosi sa drugim drzavnim organizacijama bi dosta pomogli organizaciji.
-Svaki vid svadje ili toxicnosti bio bi sanckionisan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom