Informacije
1. Vaše ime IRL: Andrej
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-7 sati
5. Vaš Discord: delkov.blck
6. Vaše ingame ime: Delkov Black
7. Vaš ID:15582
1. Lider za Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Kao prvo zeleo bih da budem lider ove organizacije i mislim da sam dovoljno spreman da vodim ovu organizaciju i hteo bi da poboljsam Ropleplay na ovom severu!!!!
-Takodje bih hteo biti Lider ove organizacije za da se aktiviraju ilegalne aktivnosti po serveru,takodje imam neku ekipicu koja je spremna da mi pomogne oko vodjenja organizacije.
-I glavni razlog je zato sto u poslednje vreme ima sve manje kriminanalnih radnji na serveru i Roleplay je sve manji, ja bih hteo to da promenim i da poboljsam Roleplay na ovom serveru, i da ima vise kriminalnih akcija.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Minimalno 7-8 godina IC za ulazak u organizaciju.
-Svako krsenje pravila bilo bi kaznjeno suspendom!!
-Za svaku odradjenu akciju clanovi bi dobijali bonuse.
-Jasna hijerarhija unutar same organizacije. Svaki clan ove organizacije imace svoje zaduzenje kako bi svaki clan ima svrhu i doprinosio Roleplay-u i napredku same oragnizacije.
-Pre ulaska u organizaciju clanovi ce obavezno biti ispitani vecinu Roleplay i Ghetto pravila!!
Rankovi
13. Leader
12. Co-Leader
11. Consigliere
10. O.G
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Graffiti Team
6. Solider
5. Ghetto boy
4. Outsider
3. Hustler
2. New boy
1. Principate
1. Vaše ime IRL: Andrej
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-7 sati
5. Vaš Discord: delkov.blck
6. Vaše ingame ime: Delkov Black
7. Vaš ID:15582
1. Lider za Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Kao prvo zeleo bih da budem lider ove organizacije i mislim da sam dovoljno spreman da vodim ovu organizaciju i hteo bi da poboljsam Ropleplay na ovom severu!!!!
-Takodje bih hteo biti Lider ove organizacije za da se aktiviraju ilegalne aktivnosti po serveru,takodje imam neku ekipicu koja je spremna da mi pomogne oko vodjenja organizacije.
-I glavni razlog je zato sto u poslednje vreme ima sve manje kriminanalnih radnji na serveru i Roleplay je sve manji, ja bih hteo to da promenim i da poboljsam Roleplay na ovom serveru, i da ima vise kriminalnih akcija.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Minimalno 7-8 godina IC za ulazak u organizaciju.
-Svako krsenje pravila bilo bi kaznjeno suspendom!!
-Za svaku odradjenu akciju clanovi bi dobijali bonuse.
-Jasna hijerarhija unutar same organizacije. Svaki clan ove organizacije imace svoje zaduzenje kako bi svaki clan ima svrhu i doprinosio Roleplay-u i napredku same oragnizacije.
-Pre ulaska u organizaciju clanovi ce obavezno biti ispitani vecinu Roleplay i Ghetto pravila!!
Rankovi
13. Leader
12. Co-Leader
11. Consigliere
10. O.G
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Graffiti Team
6. Solider
5. Ghetto boy
4. Outsider
3. Hustler