By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!imas pov?6 sekundi video
kako si pao slatko dusa draga
trebo si na dc se javiti da vidis kako padas ovako ako bude potrebe da postavljam svoj POV svi ce vidjeti kako sam te slatko rijesio6 sekundi jer nije rp situacija
ti bi najvise volio da nemam HAHAHHAimas pov?
sto bi ja najvise volio da nemas?+ti bi najvise volio da nemam HAHAHHA
trebo si na dc se javiti da vidis kako padas ovako ako bude potrebe da postavljam svoj POV svi ce vidjeti kako sam te slatko rijesio
Bane on toptrebo si na dc se javiti da vidis kako padas ovako ako bude potrebe da postavljam svoj POV svi ce vidjeti kako sam te slatko rijesio
To se desi kad mene ubijaš, mora neko da me osveti
6 sekundi video
kako si pao slatko dusa draga
trebo si na dc se javiti da vidis kako padas ovako ako bude potrebe da postavljam svoj POV svi ce vidjeti kako sam te slatko rijesio
ajj zibi moj mali djecak ni to mu ne pomaze sto je prije eventa vec tu da ga osvoji hahaThis u?Approved - Pravilo događaja 1.3 | ID 1649
pauziraj video 0:37 sekunda pogledaj teletabisa vec na krovu kako nas posmatra, ako ovo nije brzi gonzales onda mi nema sta pricati nek postavi svoj POV od kud se gore stvorio brzinom svjetlosti.gta5grand.com
BOTINE JEDNE!!!ajj zibi moj mali djecak ni to mu ne pomaze sto je prije eventa vec tu da ga osvoji haha