Postovani Mujo i ostala administracijo ovim putem vam se javljam zbog ovog bana za G.P 1.1, G.P 1.4. Ja u pocetku nisam znao sta ova pravila znace ali kada sam saznao shvatio sam u cemu sam pogresio i zbog toga mi je jako krivo. Moj ID na galvnom acc je 45953. Ovo je moj prvi veliki prekrsaj u dosadasnjem igranju. Naime pravilo sam prekrsio kada sam bio kod mog drugara i ulogovao sam se na svoj acc na njegovom pc, da bi mu pokazao svoj acc jer je bio pocetnik.Mislio sam da time ne krisim nista ali sam posle shvatio da sam prekrsio pravilo.
Gta Grand Rp mi je predstavljao vazan dio svakodnevnice,ne samo kao priliku da uzuvanje u ulozi kriminlca ili policajca vec i kao prostor na kojem sam dozivljavao neverovatno iskustvo. Isto tako moram reci da je moj dosadasnji doprinos serveru bio pozitivan bez ozbiljnih preskrasaja sem navedenog. Slazem se sa dodatnim uslovom poput Money wipe.
S postovanjem Filip Delpiero
Gta Grand Rp mi je predstavljao vazan dio svakodnevnice,ne samo kao priliku da uzuvanje u ulozi kriminlca ili policajca vec i kao prostor na kojem sam dozivljavao neverovatno iskustvo. Isto tako moram reci da je moj dosadasnji doprinos serveru bio pozitivan bez ozbiljnih preskrasaja sem navedenog. Slazem se sa dodatnim uslovom poput Money wipe.
S postovanjem Filip Delpiero