Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved SAHP I Korumpirana Biografija I Nemanja Fjuri I 54794

Status
Not open for further replies.

Nemanja Fjuri

Player
Player
Organizacija: SAHP

Ime: Nemanja
Starost: 26
Nacionalnost: Srbija
Mesto rođenja: Beograd
Pol: Muski
Boja očiju: Braon
Boja kose: Braon
Tetovaže: Leva i desna ruka i jedna na ledjima!
Prednosti: Miran, Razmisljiv, Pametan, Zna da odgovara za sebe i sve zna na svoju ruku!
Slabost: Nervozan

Životna priča: 100+ reči
Ime mi je Nemanja, rođen sam u Beogradu, Srbija. Moji roditelji nisu imali mnogo, ali su se trudili da mi obezbede bolji život. S vremenom, kroz razne prilike, shvatio sam da novac i moć mogu da promene sve. U mladosti sam upoznao prave ljude, one koji znaju kako da manipulišu sistemom. Počeo sam da ulažem u razne sumnjive poslove i uskoro sam postao neko ko ima sve, ali i sve više problema.

Koristio sam veze, čak i legalne, kako bih došao do većih poslova. Grad Beograd je, uz sve svoje prednosti, bio i mesto gde su se pravila često kršila, a ja sam znao kako da se snađem. Iako sam često bio na ivici zakona, uvek sam imao sposobnost da izbegnem posledice. Uz pomoć svojih prijatelja, uspeo sam da postanem neko i nesto u dosta gradova, Danas imam svoj uticaj, ali samo odjednom otkrivam da je teško izaći iz svega ovoga bez posledica. Tako da ceo zivot sam prosao rade-ci te mislim da sve sto sam stekao zasluzio sam i iskoristio prilike!

Priča o karijeri: 100+ reči
Rođen sam u Beogradu, a život me od malih nogu naučio da se ne oslanjam na nikog osim na sebe. Moj put je bio pun prepreka, ali sam od malih ilegalnih poslova naučio kako da preživim i napredujem. Veze, uticaj i pravo poznavanje sistema omogućili su mi da uđem u svet kriminala. Počeo sam sa manjim prevarama, a ubrzo sam stekao poverenje ljudi koji su upravljali većim stvarima u gradu.

Zahvaljujući svojoj snalažljivosti, proširio sam posao na mnoge delove – trgovinu, politiku, pa čak i lokalne vlasti. Grad Beograd mi je bio savršen za ostvarenje svih ambicija. Uvek sam znao koga treba da upoznam i kada, a u igri korupcije bio sam uvek nekoliko koraka ispred. Uspeo sam da steknem mnogo pohvala od ljudi, ali je cena Osećam da sada, kada imam sve što sam ikada želeo, teško mogu da se izvučem iz začaranog kruga.

Ishodi:
1.Nemanja moze ici 1vs2 i hapsiti sam zbog svoje obuke

2.Nemanja može da vezuje, otvara PDA, vuče, podiže(zbog obuke), ubacuje u kola i pretražuje sa pištoljem/tejzerom u ruci. (ne puškom).

3.Nemanja može osumnjičenima slomiti kamericu, očistiti dosije i uzeti mito (do $100K) i ilegalne predmete.

4.Nemanja moze unistiti kamerice kolegama ukoliko biva uhvacen u korupciji.

5.Nemanja moze da poseduje drogu, ilegalno oruzije i heavy oruzije

6.Nemanja može patrolirati u getu radi lakše potrage traženih lica i sakupljanja dokaza o različitim kriminalnim bandama.

itd...

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom