Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59486
Players nickname
Toda Klackalica
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Nov 22, 2024
Time
Oko 18:00
Proofs
Nemam nikakvih slika ali ako vam treba slika bana mogu da vam dam u odgovoru

Lazar Kiroga

Participant
Leader of unofficial org
Pozdrav Grand RP anministracio! Pre manje od mjesec dana dobio sam ban za G.P. 1.1. Iz prve nisam ni znao da zasto sam banovan jer nisam ni igrao Grand RP pa sam se zelio vratiti i zatekao sam ban. Pitao sam druga sta je uopste G.P. 1.1 i on mi je rekao sta znaci pa sam se sjetio da sam pre mjesec dana kada sam bio kod druga ulogovao se na svoj account da mu pokazem novu kucu, a to je bilo tacno pred moju malu pauzu. Zelio bih da napomenem da nemam nista protiv Dragana Mačka uvjek mi je izlazio u susret i ovaj put je samo radio svoj posao samo bih mnogo volio da se vratim jer sam spreman da se malo vise posvetim RolePlay-u na Grand RP serveru jer odatle imam najbolje uspomene i mnogo bih volio da se vratim kako bih nastavio svoju pustolovinu sa svojim drugarima.
Pozdravlja vas Toda Klackalica!

Samo bih da napomenem da ovo nije moj forum. Koristim forum od druga jer nesto sa mojim nije uredu. Nemogu da posaljem nista i nemogu da odgovorim ni nasta, a nisam dobio nikakav ban na forumu niti warn. Samo sam zelio da to znate u slucaju da je krivicno da koristim neci forum.
Moj forum je: Toda_Klackalica, ako vam treba za evidenciju.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, twink nalog nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom