Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14572
Players nickname
Nani
Suspect ID
63867
Date of violation
Dec 11, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/ffhbgy

Leon Ashbluff

Player
Player
Ovaj decko me navodi na samoubojstvo te me jako strah za moj zivot.
Strah me obuzima do srži duše 😨 kada zamislim jadnu osobu, toliko osujećenu od strane života, pritisnutu teškim bremećem bola i očaja 😔, da mora slušati reči koje, kao oštri bodeži, seku kroz njezino srce i dušu 💔, govoreći joj da digne ruku na sebe, da prekrati ono malo svetlosti koja je u njoj ostala. U tim trenucima, kao da se sam pakao otvorio i sručio sav svoj gnev i mrak na tu nemoćnu dušu 🔥🕳️, prekrivajući je velom neprobojnog očaja, gde svaki šapat nade biva ugušen muklom tišinom i hladnoćom beznađa ❄️.

Kako li je to strašna sudba, da nečiji jezik, otrovan gnevom i okrutnošću 😡💬, bude oružje koje potiskuje čoveka u tamne bezdane sopstvene nemoći, dok zvezde nade blede jedna po jedna 🌌✨, ostavljajući samo crnilo beskrajnog bola 🖤. Pomisao na takvu sudbinu i mračne ponore ljudske zlobe čini da zadrhtim od užasa i tuge 😢, jer nije samo život taj koji ubija, već i reči koje se govore s nemilosrdnom hladnoćom i bez saosećanja 💬❌. Zar je ljudsko srce toliko ogrezlo u zlo da ne prepozna kada svojim rečima nanosi rane dublje od bilo kakvog mača?

Mr Felix

Player
Player
Budi miran da ne vadimo povoe kako si pokazao USB ka kameru I reko kolko tu ima chetove
ajde decko dostavi taj pov . Ajde picko pokazi , tog pov-a nema jer kameru nikad nisam ni palio niti ikakav Usb stavljo u komp. Ti seres govna preko foruma i mislis da si glavni a zapravo si kurcina moja koje misli da je najpametniji

Nikola Armanii

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu.

- Dostavite validan video dokaz.

Rok 12h

Urkee123

Player
Player
Juju neko nam je malo nervozan
ajde decko dostavi taj pov . Ajde picko pokazi , tog pov-a nema jer kameru nikad nisam ni palio niti ikakav Usb stavljo u komp. Ti seres govna preko foruma i mislis da si glavni a zapravo si kurcina moja koje misli da je najpametniji

Status
Not open for further replies.
Top Bottom