By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sram ga biloOvaj decko me navodi na samoubojstvo te me jako strah za moj zivot.
strasnoOvaj decko me navodi na samoubojstvo te me jako strah za moj zivot.
Strah me obuzima do srži duše kada zamislim jadnu osobu, toliko osujećenu od strane života, pritisnutu teškim bremećem bola i očaja , da mora slušati reči koje, kao oštri bodeži, seku kroz njezino srce i dušu , govoreći joj da digne ruku na sebe, da prekrati ono malo svetlosti koja je u njoj ostala. U tim trenucima, kao da se sam pakao otvorio i sručio sav svoj gnev i mrak na tu nemoćnu dušu , prekrivajući je velom neprobojnog očaja, gde svaki šapat nade biva ugušen muklom tišinom i hladnoćom beznađa .Ovaj decko me navodi na samoubojstvo te me jako strah za moj zivot.
koj tebi kurac felixe sad ga branis a kad te kacio za cheatovanje niste bili dobri
brate ne znam cemu ste svi negativni, jeste kacio me ali ljude se mjenjajukoj tebi kurac felixe sad ga branis a kad te kacio za cheatovanje niste bili dobri
A ti nisi negativan kao kad ti neko kaze da nema pov ti namerno zatrazisbrate ne znam cemu ste svi negativni, jeste kacio me ali ljude se mjenjaju
?A ti nisi negativan kao kad ti neko kaze da nema pov ti namerno zatrazis
a sad kad si lizete supcine medjusobno onda ga branis jel ti kupio cit pa si sad njegov peder mali a
Ma pusti ga njega pc chekaju on samo izvadi USB sa kompa lako je tako jos to prica po voiceovima na dca sad kad si lizete supcine medjusobno onda ga branis jel ti kupio cit pa si sad njegov peder mali a
Budi miran da ne vadimo povoe kako si pokazao USB ka kameru I reko kolko tu ima chetoveahahahah sta je kidarice digla vam se pisa jer ne mozete meda
ajde decko dostavi taj pov . Ajde picko pokazi , tog pov-a nema jer kameru nikad nisam ni palio niti ikakav Usb stavljo u komp. Ti seres govna preko foruma i mislis da si glavni a zapravo si kurcina moja koje misli da je najpametnijiBudi miran da ne vadimo povoe kako si pokazao USB ka kameru I reko kolko tu ima chetove
ajde decko dostavi taj pov . Ajde picko pokazi , tog pov-a nema jer kameru nikad nisam ni palio niti ikakav Usb stavljo u komp. Ti seres govna preko foruma i mislis da si glavni a zapravo si kurcina moja koje misli da je najpametniji
pa kad sere tu nesto da ima a ima moj kuracJuju neko nam je malo nervozan