Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53545
Players nickname
Milos Blek
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 12, 2024
Time of violation
00:23
Proofs
https://youtu.be/1zMBjdXFkL4

Nacho Aquila

"La meccanica delle emozioni" 🍀🏎️🚗
Player
Ja sam ovaj lik sto je doso kao EMS ovi ljubicasti su gotivni likovi al ovo sto su uradili su se malo zajebali ...
Tebe nije nitko ni pogodio. Pucano je na stranca koji je je lezao na podu da znas da ga ne dizes.Jasno se vidi kako je sarano okolo samo da bi se stvorila pucnjava tj. situacija u kojoj ti ne smijes podizati tog stranca. Na metar do crvene skriptane zone si bio tj. u malom neskriptanom dijelu geta. Sljedeci put produzi pravo vidis da nije dobro biti radoznao. Stajes medju masu naoruzanih likova....Ugodno igranje

Nacho Aquila

"La meccanica delle emozioni" 🍀🏎️🚗
Player
Pucanje na EMS se nije desilo. On mora imati njegov pov ako sam ga pucao mada se vidi i na tvom povu da on nije bio cilj kao sto nije bio ni pogodjen. Citiram razlog za odbiti prijavu ili u ovom slucaju dio prijave koje stoji na pravilima popunjavanja zalbe:

• Žalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom. (POV (video-dokaz) mora osobno podnijeti osoba koja je uključena u situaciju) „

Johny Zekonjaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu.
Organizacija BALLAS je vec kaznjena za ovu situaciju.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom