Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Johny Zekonjaa Kaznjen sam za BA ID 33984

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33984
Players nickname
Djukaa Sopranoo
Administrators nickname
Johny Zekonjaa
Date
Dec 12, 2024
Time
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=6sEcMU9ueZ4

djuka132

Player
Player
Draga i postovana Administracijo dana 11.12.24 u 18 40 FAMILIJA U Kojoj se nalazim THE GRINDERS smo se spremali za biz i da pokupimo panele od 8 do 10 clanova se nalazilo u nasem dvoristu te u 18 50 h smo sacekali da pokupimo panel i da krenemo prema biz-u u trenutku nam silazi helihopter na KROV moj drugar ID 57597 mu odbrojava da se skloni ID 28645 slece na sred KROVA i bez ikakvog brojanja i icega pocinje da puca naravno posto mu je bilo odbrojano nasi clanovi i ja smo krenuli pucati po njemu. 8 do 10 calnova ga je bar po 3 puta pogodilo i on i dalje nije bio mrtav TE ja za ID 33984 od nervoze i besa ne namerno napustam igru i vracam se posle 1 ili 2 minuta posto sam video sta sam uradio te kad sam se vratio u igru video sam da sam napravio prekrsaj BA i zbog toga mi je mnogo krivo. IMAO bi 2 molbe
Dali moze ID 28645 da se trazi veci pov posto se nevidi kolko je on prekrsaja uradilo
I MOLIO bi administraciju to jest MUJU dali bi mogla kazna da mi se skine. prihvatam moneywipe
Izvinjavam se jos jednom ne namerno sam uradio to. HVALA U NAPRED

djuka132

Player
Player
Ovo je njegov pov posto ja svoj nemam nisam ocekivao da ce 15 min pred biz uleteti lik i pobiti sve mzda moj drugar ima pov ako bude trebalo poslacu ga

Status
Not open for further replies.
Top Bottom