Sve u POV-U
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nama na poternici ne pise id igraca kojeg trazimo...Ima nas 3 i odma letis na kolegu a ja imam poternicu i nemam masku
Prisli smo i kolega je trazio da skinete masku i pokazete pasos ddok sam ja drugo lice isto pitala da skine masku i da pasos.Ima nas 3 i odma letis na kolegu a ja imam poternicu i nemam masku
Znam da ti i moj kolega ste imali problema u proslosti i znas mu i sveNama na poternici ne pise id igraca kojeg trazimo...
Kaznjen ce bit ovaj tvoj sto spominje RP u sred RP-A ali ajde nek odluciNek vise sile odluce
Nek to vise odluceKaznjen ce bit ovaj tvoj sto spominje RP u sred RP-A ali ajde nek odluci
Ko ti je kolega?Znam da ti i moj kolega ste imali problema u proslosti i znas mu i sve
Znas ti dobro ko je i koga si trazioKo ti je kolega?
Ako ti tako kazes OKZnas ti dobro ko je i koga si trazio
Pogledacu jos jednom kada budem u mogucnostiNakon pregleda žalbe ne mogu zaključiti ovu žalbu...
Na vašem POV se ne čuje mikrofon.
Imate 12h da ispravite ovu grešku.
Cak mislim da je to do server to jeste ic jer mi je mikrofon nije radijo,posto verovatno se nista nije culo kada sam pricao.Ako je potreba fib treba da ima kamericuNakon pregleda žalbe ne mogu zaključiti ovu žalbu...
Na vašem POV se ne čuje mikrofon.
Imate 12h da ispravite ovu grešku.