Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
46566
Players nickname
Keno Goat
Administrators nickname
Tica Abyss
Date
Dec 12, 2024
Time
19:22
Proofs
https://imgur.com/Y5qRhhJ

Keno Keksic

Player
Player
Postovana administracijo dobio sam ban za 1.4 kojeg sam nesvjesno odradio,stvarno nisam neko ko krsi pravila,volim rp-at i druzit se s ekipom, Molim Vas da mi date unban,mozda sam 2021 napravio prvi acc te nisam igrao aktivno i ne znam kada sam se vratio aktivno igrati te sam napravio ovaj trenutni acc Keno Goat jednom prilikom sam napravio Twink account od kojeg trenutno ne znam ni ime nit imam 10 minuta igranja na njemu izvinjavam se.Pristajem na sve kazne. Hvala unapred

Davidddd

Player
Player
Postovana administracijo dobio sam ban za 1.4 kojeg sam nesvjesno odradio,stvarno nisam neko ko krsi pravila,volim rp-at i druzit se s ekipom, Molim Vas da mi date unban,mozda sam 2021 napravio prvi acc te nisam igrao aktivno i ne znam kada sam se vratio aktivno igrati te sam napravio ovaj trenutni acc Keno Goat jednom prilikom sam napravio Twink account od kojeg trenutno ne znam ni ime nit imam 10 minuta igranja na njemu izvinjavam se.Pristajem na sve kazne. Hvala unapred
Krsis pravila previse

Zulee

Player
Player
Bit ću kratak i jasan sramota da se ovakvim dobrim ljudima davaju kazne dečko zaslužuje unban s poštovanjem

Žule

Status
Not open for further replies.
Top Bottom