Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
50581
Players nickname
Duki Ashford
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
Dec 11, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/882875/#post-3107845

Nikola Kvakic

Player
Player
Postovani Mujo, dobio sam ban za G.P. 1.8. Naime prebacivao sam neke stvari sa twinka na main nesvjesno jer nisam bio svjestan toga da mogu da dobijem kaznu za to. Kada su mi rekli za to pravilo nazalost bilo je kasno. Relativno sam novi igrac i nisam bio upucen u sva pravila servera sto je naravno moja velika greska. Ispricavam se radi toga i mogu da vam obecam da se to nece ponoviti vise. Sada znam da sam pogrijesio i zbilja se nadam da ce te mi dati sansu da se sto prije vratim i zaigram ponovo jer provodim mnogo vremena na vasem projektu. Slazem se sa svakom vasom kaznom, prihvacam i money wipe. Hvala vam na odvojenom vremenu i ugodan ostatak dana.
  1. Podnosim ovu molbu/zahtev za unban (Duki Ashford - 50581) ovako pošto nisam u mogućnosti da to uradim jer imam 10 dana ban na forumu.
  2. Prema Vašim instrukcijama na diskord-u ("dukisha" ime discord-a) dostavio sam sve potrebne podatke i potvrdu da sam saglasan za sve što piše ispod.
  3. Prebacivao sam neke stvari sa twinka na main nesvjesno jer nisam bio svjestan toga da mogu da dobijem kaznu za to. Kada su mi rekli za to pravilo nazalost bilo je kasno. Relativno sam novi igrac i nisam bio upucen u sva pravila servera sto je naravno moja velika greska. Ispricavam se radi toga i mogu da vam obecam da se to nece ponoviti vise.
  4. I na main i na twink nalogu sam dobio ban i sada ne postoji baš nikakva mogućnost da nastavim da igram na ovom projektu i iz tog razloga prihvatam moneywipe, pc check kao i sve ostalo što je potrebno da mi po mogućnosti dodelite unban makar na main acc.
  5. U potpunosti prihvatam grešku koju sam napravio i izvinjavam se celom admin timu ukoliko sam vas na bilo koji način oštetio ili ugrozio ovim potezom, takođe obećavam da se ovo više nikada neće ponoviti.

Top Bottom