Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8402
Players nickname
Ivan Antanasijevic
Administrators nickname
Napal Fedorov
Date
Aug 18, 2024
Time
21:03
Proofs
https://imgur.com/a/T2GExtT

Nindza Kornjaca

Player
Player
Postovani administratori,
Ovom prilikom vam se obracam s molbom da mi uklonite ban na vasem serveru. Naime, zabarana mi je izrucena uz obrazlozenje da je u pitanju Anticheat 1004 ali zelim naglasiti da nikada nisam koristio nikakve citove ili bilo kakve nelegalne alate koje narusavaju fer igru. Vas server mi je veoma drag, na njemu sam proveo dosta vremena igrajuci i postujuci strogo pravila. Uvek sam nastojao da budem korektan prema zajednici i drugim igracima. Retko sam cak prekrsio neko pravilo, a ako se i dogodilo, trudio sam se da to ispravim. Molim vas da uzmete u obzir mogucnost da je doslo do greske u sistemu ili pogresne iterpretacije moje aktivnosti. U tom vremenu zbog angazovanja na poslu ja nisam usao dugo na serveru. Iskreno bih voleo da se vratim zajednici i nastavim druzenje sa istom.
Hvala unapred na razumevanju i trudu da se ovaj problem resi. Ako je potrebno, rado cu saradjivati i pruziti dodatne informacije radi provere.
S' postovanjem
Ivan Antanasijevic

Status
Not open for further replies.
Top Bottom