Dobar dan.Taj dan kad sam dobio belcklistu nisam znao zbog cega.Ovo je bila situacija mene je majka poslala u prodavicu po namernice ali je moj brat seo za komp za to vreme jer je on pre igrao grand a grand je meni ostao upalje i po njegovim recima ja previse trosim vreme na igranje igrica umesto da izlazim napolju a on je pre igrao grand i znao je kako da dobijem blacklistu i zbog toga je to i uradio kako ja vise nikad ne bih igrao na nasem serveru i zato je ispsovao server i muju simbu.Ja se izvinjavam u njegovo ime i u moje sto sam napravio takvu gresku da sam ostavio upalejn grand ja stvarno imam lepo misljenje o muji simbi i o projektu i molim vas da dobijem unblack list da nastavim da igram na ovaj projackt da zbog mog brata vise ne igram ja se stvarno izvinjavam muji i svim adminima ako ih je moj brat povredio i psovao.Molim vas da mni oprostite i da te mi unblacklist jer i sami znate da volim ovaj server i da volim tu atmnosferu molio bih za blacklist i opet se izvinjavam u ime mog brata.Hvala unapred
Ja nisam znao da on to radi jer sam bio do prodavnice
Grand projackt mujo simba
Ja nisam znao da on to radi jer sam bio do prodavnice
Grand projackt mujo simba