Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55778
Players nickname
Nikola Pajser
Suspect ID
23807,62083
Date of violation
Dec 13, 2024
Time of violation
00
Proofs
https://www.youtube.com/channel/UCZjWJyEOlFDYU87YPVFNPsg

Pajser Lonely

Player
Player
Postovana administracijo nemam nazalost video ali su mi admini rekli da to nesme da se radi da date nekom novac (bilo sta) na twinku a da vam on na main da samim tim bih vas molio da pogleda te logove gde se vidi da u zadnjih 3-4 meseca to radi konstanto pogledaj te prenosenje i vide ce te da konstanto to radi kako sa stvarima tako i sa autima ko je stavlja u fam posle te bih molio da se to resi hvala.

Karma je kurva.

Haziksanoladorionis

Player
Player
Postovana administracijo nemam nazalost video ali su mi admini rekli da to nesme da se radi da date nekom novac (bilo sta) na twinku a da vam on na main da samim tim bih vas molio da pogleda te logove gde se vidi da u zadnjih 3-4 meseca to radi konstanto pogledaj te prenosenje i vide ce te da konstanto to radi kako sa stvarima tako i sa autima ko je stavlja u fam posle te bih molio da se to resi hvala.

Karma je kurva.
:poop:

Lovro22

Player
Player
Cao drugaru da nije bilo Bojketa ti nebi znao nista o PRAVILIMA grada sam si kriv za svoje gadne postupke i rijeci koje si izgovarao da su Bojketa dotjerale do te mjere da te kaci.Sad vise neznas ni sam kako bi sredio nekome nesto pa pokusavas sa kacenjem.
Bojke je covjek koji igra ovaj projekt po napisanim PRAVILIMA.

B0jke

Well-known member
Leader of unofficial org
nema veze sto su ti vratili mejn na nacin na koji je urađen Approved - G.P 1.8 I id: 55778 znam da te ovo boli i da cete mi pokusavat namjestat jer ces opet napravit toliko gresaka da ce te opet banovat....

(55778,63082,67491)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom