1. Vaše ime IRL:Mihailo
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: +1 CET
4. Prosjek online po danu:7+
5. Vaš Discord:mihailo38.
6. Vaše ingame ime:MiKi Korleone
7. Vaš ID: 61474
Dodatne informacije
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Zeleo bi biti lider ovakve organizacije jer sam vise puta bio u ovakmim organizacijama.Voleo bi da isprobam kako je to biti lider prema ovakvoj organizaciji.Smatram da moje prehodno iskustvo prema bandama je veoma jako dobro zbog dobrog pucanja i dobrog slusanja prema liderima.Svako ko bude usao u moju organizaciju bice ispitivan,kako bi se ja uverio da zna pravila i da ce slusati mene i moje kolege i da zna dobro da se puca i da pomaze svojim kolegama.
Dogadjaji i Akcije:
Na svakom dogadjaju je potrebno da svi budu naravno da cu razumeti ko nece biti tu zbog obaveza...Ali onaj ko je u gradu i nece da dodje bice smanjen rankom.Svako ko bude doalzio na akcije bice nagradjen bonusom i povecanje rankom.Potrudicu se da sve akcije budu u skorije vreme da bi svi skoro bili aktivni.
Rankovi
13. Leader
12. Co-Leader
11. Consigliere
10. O.G
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Graffiti Team
6. Solider
5. Ghetto boy
4. Outsider
3. Hustler
2. New boy
1. Principate
Zelim svu srecu svim ostalim kandidatima.
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: +1 CET
4. Prosjek online po danu:7+
5. Vaš Discord:mihailo38.
6. Vaše ingame ime:MiKi Korleone
7. Vaš ID: 61474
Dodatne informacije
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Zeleo bi biti lider ovakve organizacije jer sam vise puta bio u ovakmim organizacijama.Voleo bi da isprobam kako je to biti lider prema ovakvoj organizaciji.Smatram da moje prehodno iskustvo prema bandama je veoma jako dobro zbog dobrog pucanja i dobrog slusanja prema liderima.Svako ko bude usao u moju organizaciju bice ispitivan,kako bi se ja uverio da zna pravila i da ce slusati mene i moje kolege i da zna dobro da se puca i da pomaze svojim kolegama.
Dogadjaji i Akcije:
Na svakom dogadjaju je potrebno da svi budu naravno da cu razumeti ko nece biti tu zbog obaveza...Ali onaj ko je u gradu i nece da dodje bice smanjen rankom.Svako ko bude doalzio na akcije bice nagradjen bonusom i povecanje rankom.Potrudicu se da sve akcije budu u skorije vreme da bi svi skoro bili aktivni.
Rankovi
13. Leader
12. Co-Leader
11. Consigliere
10. O.G
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Graffiti Team
6. Solider
5. Ghetto boy
4. Outsider
3. Hustler
2. New boy
1. Principate
Zelim svu srecu svim ostalim kandidatima.