Molba za unban na Grand Roleplay serveru Poštovani administratori, Pišem vam ovu molbu sa iskrenom željom i nadom da ćete razmotriti moju situaciju i pružiti mi drugu šansu na Grand Roleplay serveru. Pre svega, želeo bih da izrazim svoje poštovanje prema vašem timu i svemu što ste postigli u stvaranju ovog izuzetnog prostora za igru. Grand Roleplay za mene nije bio samo igra. Bio je to svet u kojem sam mogao da pobegnem od svakodnevnice, mesto gde sam sticao prijatelje, razvijao kreativnost i otkrivao nove strane sebe kroz likove koje sam igrao. Svaki trenutak proveden na serveru bio je poseban – od uzbudljivih potera, do emotivnih razgovora i zajedničkih podviga s drugim igračima. Osećao sam se kao deo velike porodice. Nažalost, svojim ponašanjem sam prekršio pravila servera, zbog čega sam dobio ban u trajanju od 30 godina. U potpunosti priznajem svoju grešku i želim da naglasim da je to bio rezultat trenutka nepromišljenosti, a ne odraz mog karaktera ili poštovanja prema zajednici. Izuzetno mi je žao zbog toga što sam narušio integritet i atmosferu servera, i ovim putem vam se iskreno izvinjavam.
Molim vas da uzmete u obzir moju iskrenu želju da se vratim i nastavim tamo gde sam stao, ovoga puta sa većim poštovanjem prema pravilima i vrednostima servera. Ako dobijem ovu šansu, obećavam da ću opravdati vaše poverenje i dati svoj doprinos serveru kroz aktivnost, kreativnost i podršku drugim igračima. Unapred vam se zahvaljujem na vremenu koje ste izdvojili da pročitate ovu molbu. Nadam se da ćete u meni videti igrača koji je spreman da se promeni i doprinese zajednici. Bez obzira na vašu odluku, želim vam sve najbolje u daljem radu i razvoju servera. S poštovanjem, Doky Rysh
Molim vas da uzmete u obzir moju iskrenu želju da se vratim i nastavim tamo gde sam stao, ovoga puta sa većim poštovanjem prema pravilima i vrednostima servera. Ako dobijem ovu šansu, obećavam da ću opravdati vaše poverenje i dati svoj doprinos serveru kroz aktivnost, kreativnost i podršku drugim igračima. Unapred vam se zahvaljujem na vremenu koje ste izdvojili da pročitate ovu molbu. Nadam se da ćete u meni videti igrača koji je spreman da se promeni i doprinese zajednici. Bez obzira na vašu odluku, želim vam sve najbolje u daljem radu i razvoju servera. S poštovanjem, Doky Rysh