Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
33810, 36336
Players nickname
Doky Ryhs
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Nov 17, 2023
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/531333/#post-1930740

doky osso

Player
Player
Molba za unban na Grand Roleplay serveru Poštovani administratori, Pišem vam ovu molbu sa iskrenom željom i nadom da ćete razmotriti moju situaciju i pružiti mi drugu šansu na Grand Roleplay serveru. Pre svega, želeo bih da izrazim svoje poštovanje prema vašem timu i svemu što ste postigli u stvaranju ovog izuzetnog prostora za igru. Grand Roleplay za mene nije bio samo igra. Bio je to svet u kojem sam mogao da pobegnem od svakodnevnice, mesto gde sam sticao prijatelje, razvijao kreativnost i otkrivao nove strane sebe kroz likove koje sam igrao. Svaki trenutak proveden na serveru bio je poseban – od uzbudljivih potera, do emotivnih razgovora i zajedničkih podviga s drugim igračima. Osećao sam se kao deo velike porodice. Nažalost, svojim ponašanjem sam prekršio pravila servera, zbog čega sam dobio ban u trajanju od 30 godina. U potpunosti priznajem svoju grešku i želim da naglasim da je to bio rezultat trenutka nepromišljenosti, a ne odraz mog karaktera ili poštovanja prema zajednici. Izuzetno mi je žao zbog toga što sam narušio integritet i atmosferu servera, i ovim putem vam se iskreno izvinjavam.

Molim vas da uzmete u obzir moju iskrenu želju da se vratim i nastavim tamo gde sam stao, ovoga puta sa većim poštovanjem prema pravilima i vrednostima servera. Ako dobijem ovu šansu, obećavam da ću opravdati vaše poverenje i dati svoj doprinos serveru kroz aktivnost, kreativnost i podršku drugim igračima. Unapred vam se zahvaljujem na vremenu koje ste izdvojili da pročitate ovu molbu. Nadam se da ćete u meni videti igrača koji je spreman da se promeni i doprinese zajednici. Bez obzira na vašu odluku, želim vam sve najbolje u daljem radu i razvoju servera. S poštovanjem, Doky Rysh

Top Bottom