Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Admin Aplikacija (Assist) | Kazuki Hiroshi

Kazuki_Hiroshi

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Bojan
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Zavisi od raspolozenja 17 do 02
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 7h
6. Vaš Discord: 1.117.77.0
7. Vaše ingame ime: Kazuki Hiroshi
8. Vaš ID: 57097
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Assist

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Pomoc serveru
2. Koje su vaše prednosti? Jedna od mojih glavnih prednosti je sposobnost brze adaptacije i učenja
3. Koje su vaše najveće slabosti? Jedna od mojih slabosti je to što ponekad mogu da budem previše detaljan u svom radu
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Ne zelim napustati rp za sad
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Ne posedujem biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Posao

Predmet: Ponovna aplikacija za poziciju Assista

Poštovani Mujo Simbo,

Obraćam vam se povodom ponovnog prijavljivanja za poziciju Assista u Grand RP. Nažalost, prethodna aplikacija je bila odbijena zbog nedovoljnog iskustva, ali želim da istaknem da sam u međuvremenu ozbiljno pristupio svom obrazovanju o serveru i pravilima koja ga definišu.

Proveo sam značajno vreme proučavajući server, njegove funkcionalnosti, kao i detaljno sam se upoznao sa svim pravilima koja su postavljena od strane administracije. S obzirom na to, osećam se spremnim i motivisanim da se upustim u rad na poziciji Assista, kako bih doprinosio boljoj organizaciji i pomogao u održavanju reda na serveru.

Verujem da bih mogao da doprinosim timu i da bih bio vredan član, spreman da učim i doprinosim zajednici. Nadam se da ćete razmotriti ovu aplikaciju sa razumevanjem i pružiti mi priliku da se dokažem.

Hvala na vašem vremenu i razmatranju.

S poštovanjem, Kazuki Hiroshi

Top Bottom