Sve se vidi u POV
Nikola Armanii Server Administrator Server Administrator Joined Oct 7, 2024 Messages 485 Sunday at 9:13 PM #2 Pregled u toku...
Nikola Armanii Server Administrator Server Administrator Joined Oct 7, 2024 Messages 485 Sunday at 9:13 PM #3 Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu. - POV koji ste dostavili je prekratak. Dostavite POV od pocetka situacije. Rok 12h
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu. - POV koji ste dostavili je prekratak. Dostavite POV od pocetka situacije. Rok 12h
Nikola Armanii Server Administrator Server Administrator Joined Oct 7, 2024 Messages 485 Monday at 9:24 AM #4 Nakon pregleda dokaza, odlucio sam da odbijem ovu zalbu. - Zahtev nije ispunjen u zadatom roku.
Nikola Armanii Server Administrator Server Administrator Joined Oct 7, 2024 Messages 485 Monday at 9:24 AM #5 Zatvoreno! Ukoliko imate primedbu na moju odluku, mozete okaciti zalbu ovde -> Žalbe na administraciju
Zatvoreno! Ukoliko imate primedbu na moju odluku, mozete okaciti zalbu ovde -> Žalbe na administraciju