Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected konstantno krsenje pravila Abraham Elkabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32659
Players nickname
ckabe bomboclata
Administrators nickname
abraham elkabib
Date
Dec 18, 2024
Time
000
Proofs
https://imgur.com/c2frSaI

Ckabe Slayer

Player
Player
Poštovani Abrahame,

Obraćam vam se kako bih izrazio iskreno izvinjenje zbog svog prethodnog ponašanja na serveru i tražio ponovo dopuštenje da se vratim na serveru.

Naime, pre šest meseci sam dobio ban zbog konstantnog kršenja pravila, što je bila ozbiljna greška s moje strane. Sada, kad se osvrnem na to vreme, shvatam da sam postupao neodgovorno i bez obzira na razloge, moje ponašanje nije bilo u skladu sa pravilima servera i vrednostima koje on promoviše. Zbog toga duboko žalim i želim da se izvinim svim igračima, kao i svim administratorima koji su morali da se bave mojim nesavesnim ponašanjem.

S obzirom na to da su sada u toku zimski raspust i Božićni praznici, voleo bih da ovaj period iskoristim na najbolji mogući način, igrajući na Grand RP serveru i ponovo uživajući u svim njegovim čarima. Svesno sam se posvetio popravljanju svog ponašanja i želim da pokažem da sam naučio iz svojih grešaka. Planiram da se u potpunosti pridržavam pravila servera i doprinosim zajednici na pozitivan način.

Molim vas da razmotrite moju molbu i, ukoliko postoji mogućnost, omogućite mi ponovni pristup serveru. Razumem da poverenje nije lako obnoviti, ali verujem da ću opravdati šansu koju mi pružite.

Zahvaljujem se na vašem vremenu i razumevanju. Nadam se da ću uskoro ponovo biti deo Grand RP zajednice.

Ckabe Slayer

Status
Not open for further replies.
Top Bottom