Dobar dan ili vecer administracio pred okolo 3 meseca sam ja dobijo ban za pomaganje hakeru sad cu ispricat celu situaciju covek kome je bio hakovan acc tin Rina sam ja poznavao bili smo dobri ja sam kupio auto na pijacu maxanog traha za 3m te sam prekrsio 1.7 prihvatam ovu kaznu onda sam ga ja video na pijacu nosiso sam neku masku te me on pitao da mu prodam na sta sam pristao jer mi maska nije trebala onda mi on dao mnogo vise para ne secam se kolko tacno ja nisam znao da mu je hakovan acc jos sam dobijo neke informacije da je delio pare po pijacu jer su svi ti ljudi dobili ban za pomaganje hakeru a nisu znali da je hakovan a I jel su svi ti ljudi dobili ban kao I ja. Onda sam ban evaidao te ste mi banovali social od tad ne igram na ovom projektu ja se izvinjavam za sve moje greske I izvinjavam se svima kome sam uništio rp dok sam ban evaidao mnogima ste dali drugu šansu pa se nadam I meni da ce te dati još jednu zadnju šansu prihvacam mw odluka je na vas dali ce te mi pruziti još jednu šansu nadam se da ce te mi dati jos jednu I progledati kroz prste jer ipak dosta vremena igram na ovom projektu izvinjavam se svima kojma sam uništio rp dok sam evaidao nadam se da ce te me unbanovat I moj main I social ili bar da mi twink unbatae da imam na cemu da igram na ovaj projekat