Informacije
1. Vaše ime IRL: Eldar
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 8h
5. Vaš Discord: sicario97
6. Vaše ingame ime: Eldar Opium
7. Vaš ID: 55017
Dodatne informacije
1. Lider za Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Zelim biti lider da se isprobam u tome, bio sam senior curator crimea tako da sam upucen u sve sto se tice crimea
Volio bih da napravim najjacu bandu koja se ne bi bavila samo turfom ali bi i za turf doveo odlicnu ekipu
Nisam nikada bio lider i volio bih da se isprobam i u toj ulozi, s obzirom da sam upucen u sve oko crimea zbog iskustva iz administracije
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Minimalan ulazak u bandu je 16 OOC godina i 10 IC godina
Akcije bi se radile zbog RP a ne samo radi aktivnosti
Grafiti bi svi bili presarani u najkracem roku jer bih zaposlio ljude samo za to
Suradjivao bih sa ostalim bandama da bi napravili sto veci problem state organizacijama
Rankovi Org:
1. Suspend
2. New Boy
3. Ghetto boy
4. Senior Ghetto boy
5. Graffiti team
6. Senior graffiti team
7. Sicario
8. Consigliere
9. Turfer
10. O.G.
11. Underboss
12. Boss
13. El rey
1. Vaše ime IRL: Eldar
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 8h
5. Vaš Discord: sicario97
6. Vaše ingame ime: Eldar Opium
7. Vaš ID: 55017
Dodatne informacije
1. Lider za Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Zelim biti lider da se isprobam u tome, bio sam senior curator crimea tako da sam upucen u sve sto se tice crimea
Volio bih da napravim najjacu bandu koja se ne bi bavila samo turfom ali bi i za turf doveo odlicnu ekipu
Nisam nikada bio lider i volio bih da se isprobam i u toj ulozi, s obzirom da sam upucen u sve oko crimea zbog iskustva iz administracije
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Minimalan ulazak u bandu je 16 OOC godina i 10 IC godina
Akcije bi se radile zbog RP a ne samo radi aktivnosti
Grafiti bi svi bili presarani u najkracem roku jer bih zaposlio ljude samo za to
Suradjivao bih sa ostalim bandama da bi napravili sto veci problem state organizacijama
Rankovi Org:
1. Suspend
2. New Boy
3. Ghetto boy
4. Senior Ghetto boy
5. Graffiti team
6. Senior graffiti team
7. Sicario
8. Consigliere
9. Turfer
10. O.G.
11. Underboss