Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23803
Players nickname
Elmir FlinkenHand
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 16, 2024
Time
0000
Proofs
////////

elmirツ

flinkenHand OWNER
Player
Pozdrav Abrahame I Mujo.

Dobio sam BL za konstantno kršenje pravila, svjestan sam svojih grešaka i svega što sam uradio.Igram na ovom projektu od 2021, tada sam bio drugačiji i puno lakse sam kršio pravila servera sada sam svjestan svega sto sam uradio u prošlosti i dobio volju da igram na projektu ponovo ako je ikako moguće i da pokušam da napravim svoju familiju.Dobio sam unban za 1.1+1.4 i nikad mi više nije palo na pamet da kršim to pravilo jer sam znao sankcije koje će da budu….
Pokušavao sam što manje da kršim pravila i nisam ih kršio po mjesec dana.Isto tako za PC-Check sam dobio ban, za to mi je jako žao jer nisam znao da sam imao ilegalne reduxe ta greška se neće više ponoviti obećajem.Isto tako se izvinjavam se svim igračima kojima sam uništio roleplay proteklih godina na grandu. Draganu se isto izvinjavam što sam ga napao bio za PC-Check jer sam mislio sam da je pogresio a u stvari je bilo do mene.Jako bi volio da se vratim ponovo na projekat i da igram sa svojim prijateljima.Shvatam isto tako ako žalba bude odbijena da nema povratka ali ako bi mogao dobiti još jednu šansu neću vas iznevjerit Abrahame i Mujo.

Hvala na izdvojenom vremenu.

Elmir FlinkenHand

Status
Not open for further replies.
Top Bottom