By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije kao da mu je Jack Franteli sakrio skriptuStrale ili ti 7409 ban evader
Koristi cit da se radi pc check + registrovao novi nalog na social club i promenio maticnu plocu, molim administraciju da lepo provere ovog doticnog
Jaoo sto mi se pripuvalo nesto jaooohhhStrale ili ti 7409 ban evader
Koristi cit da se radi pc check + registrovao novi nalog na social club i promenio maticnu plocu, molim administraciju da lepo provere ovog doticnog
Za cit ti nesto otpada zato sto sam malopre prosao pc check a za taj evade ja ne znam o cemu pricas ja sam samo novi igrac koji je dosao sa en3Strale ili ti 7409 ban evader
poznat jako glas Watch Citerko | StreamableStrale ili ti 7409 ban evader
Cini ti senije kao da mu je Jack Franteli sakrio skriptu
kaze novi igrac sa en3 a ima abibaskeZa cit ti nesto otpada zato sto sam malopre prosao pc check a za taj evade ja ne znam o cemu pricas ja sam samo novi igrac koji je dosao sa en3
qj ti dava dzaba na ovoj nemanje u kancelariju kod moneta shuxnu bonus do 100k zaradikaze novi igrac sa en3 a ima abibaske
Na prvom snimku doticni 7409 ima dosta piskaviji glas ne znam o cemu pricas ti decko cuje se vidna razlika ne znam zasto zelis da mi namestis ban za neki evade kad sam ja samo novi igrac u cemu je problem?Molim adminstraciju da uporedi glas izmedju 7409 sa ovog pova pred kraj snimka.
Watch Grand Theft Auto V 2024.09.22 - 02.59.50.07 | Streamable
Watch "Grand Theft Auto V 2024.09.22 - 02.59.50.07" on Streamable.streamable.com
Sa ovim video zapisom gde ban eveade na nalogu 67422
Na prvom snimku doticni 7409 ima dosta piskaviji glas ne znam o cemu pricas ti decko cuje se vidna razlika ne znam zasto zelis da mi namestis ban za neki evade kad sam ja samo novi igrac u cemu je problem? ddd
Upravu si ima taj piskaviji glas od toga je proslo 3 meseca tada si bio mladji sada si malo starijiNa prvom snimku doticni 7409 ima dosta piskaviji glas ne znam o cemu pricas ti decko cuje se vidna razlika ne znam zasto zelis da mi namestis ban za neki evade kad sam ja samo novi igrac u cemu je problem?