Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45101
Players nickname
Pera_Momcilovic
Suspect ID
11756
Date of violation
Dec 16, 2024
Time of violation
17:47
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=0htE089BHhI

Mr Felix

Player
Player
Ovde je pao mrtav normalno karakter i nije do interneta bilo nego do pomagala.
pov od mog clana gde ga puca ne prima dmg
njegov pov gde pada mrtav i ubija mene dole a ni ne vidi se vreme dobro ispratiti. covek nema ni nisan.
brando nije hate ali brate ovo nije cheat, pusti pov od Kobre i cujes i vidis koliko njemu steka i kako on puca lika i ne prima damage. Moguce sta se desilo da mu se je zbagala Green Zona posto koliko ja znam Kobra je u drzavnoj org i mapa vatrogasna je pikraj green zone.

Mr Felix

Player
Player
brando nije hate ali brate ovo nije cheat, pusti pov od Kobre i cujes i vidis koliko njemu steka i kako on puca lika i ne prima damage. Moguce sta se desilo da mu se je zbagala Green Zona posto koliko ja znam Kobra je u drzavnoj org i mapa vatrogasna je pikraj green zone.
jeste smjesno brando ali nije prvi put da se to nekom desi

Brando Gagic

Player
Player
Aj se leci prozivas ljude za cheat a main ti banovan 2 meseca. Licemeru.
ja sam dobio ban zbog tog reduxa na kom igra i ovaj tvoj igrac iz familije ti nekog nazivas licemerom . ajde molim te me zaobidji sa tim stvarima ja sam cist igrac na ovom projektu i necu vise da tripim ovo po eventima sta se desava. iznesi svoje misljenje i ne komentarisi druge ljude. svaki off topic da se kazni

LamarFushiguro

Player
Player
ja sam dobio ban zbog tog reduxa na kom igra i ovaj tvoj igrac iz familije ti nekog nazivas licemerom . ajde molim te me zaobidji sa tim stvarima ja sam cist igrac na ovom projektu i necu vise da tripim ovo po eventima sta se desava. iznesi svoje misljenje i ne komentarisi druge ljude. svaki off topic da se kazni
Nemoj da si licemer mani se toga sto radis. Nema vajde. Gledaj svoja posla. Bavi se svojom porodicom kako da postane bolja a ne kako drugog da zajebes.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom