Sve se vidi u povu kerine male
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Vredjanje na forumu je strogo zabranjeno tako da bih lepo zamolio da igracu dobije ban na forumu barem 7 dana ili opomenu hvala.Sve se vidi u povu kerine male
Ti si napravio mass rule break u POV sto bi trebalo biti kaznjeno jer si prekrsio gp3.1 mg i cb a to je koliko ja znam 30 danaSve se vidi u povu kerine male
koga sam ja vredjao?Vredjanje na forumu je strogo zabranjeno tako da bih lepo zamolio da igracu dobije ban na forumu barem 7 dana ili opomenu hvala.
steta sto ne primenjujete pravila, a znate ih, videcemo sta ce odluciti ljudiTi si napravio mass rule break u POV sto bi trebalo biti kaznjeno jer si prekrsio gp3.1 mg i cb a to je koliko ja znam 30 dana
A moj drugar ili GP 3.2 ili 60 dana jer je pametan
Sreco moja ja 3.1 ni 3.2 nigdje nisam krsio,psovao majku nisam,majicu jesam mg jesam radio i cb ne znam kako pojasni mi,a tvoj drugar jeste 3.2 i jos ucjena tako da pusaTi si napravio mass rule break u POV sto bi trebalo biti kaznjeno jer si prekrsio gp3.1 mg i cb a to je koliko ja znam 30 dana
A moj drugar ili GP 3.2 ili 60 dana jer je pametan
Ja gluplje ime nisam vidio u zivotuja gluplju prijavu nisam video u zivotu
sve si u pravu ti nista kriv nisi ja bih te nagradio za ovakvo ponasanjeSreco moja ja 3.1 ni 3.2 nigdje nisam krsio,psovao majku nisam,majicu jesam mg jesam radio i cb ne znam kako pojasni mi,a tvoj drugar jeste 3.2 i jos ucjena tako da pusa
.ja gluplju prijavu nisam video u zivotu
i nevalja ti ni naslovSve se vidi u povu kerine male
Ovako postovani i pametni ti si prekrsio si 3 pravila u jednoj rp situaciji jos se pravis da si institucija, lepi moj CB {podjebavas i kurcis se isk},MG informal standardica, i GP 3.1[igraca kog si okacio je za to dobio ban jer je jasno da hoces da mu psujes majku nego znas nesmes a i da potreban je POV od pocetka RP situacije Crazy Uki be like Forum King].Sreco moja ja 3.1 ni 3.2 nigdje nisam krsio,psovao majku nisam,majicu jesam mg jesam radio i cb ne znam kako pojasni mi,a tvoj drugar jeste 3.2 i jos ucjena tako da pusa
a ovo kao ne hahaJa gluplje ime nisam vidio u zivotu