Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Ballase | Mixus Maximus

Markoooo

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Marko
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona:GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan:5-10h
5. Vaš Diskord: ivansvrsic
6. Vaše Ingame ime: Mixus Maximus
7. Vaš ID: 48013

Dodatne Informacije
1. Lider za... The Bloods Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Mislim da sam dovoljno zrel i jak da dignem ovu organizaciju na noge, trenutni gangovi mi se ne svidjaju i mislim da bi trebali uvest novi nivo RP-a u Gangove. Da se uvede to da nije najbitnije sjest u jugular, izać iz HQ-a i tražit likove s kojim bi se pucao. Od samog početka igranja sam u Gang-ovima i svidio mi se RP tamo. Bio sam co-lider u skoro svakom gang-u u kojem sa bio, stoga imam velikog iskustva s vođenje. Imam svoje ljude koji bi turfa li i radili graffite, što smatram da je najbitnije. Svi su stariji likovi i ne mislim da će biti problema s njima.

3. Vaši savjet za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Nema puno toga, uvest više iskusniji ljudi koji bi " čuvali" organizaciju od ljudi koji bi joj htjeli na štetiti.
Manje pucanja po ghettu, više obavljanja grafita i turfova. Naravno Pikachu nije najbitnije. Htio bih napraviti organizaciju gdje će se ljudi međusobno poštovati i uvažavati jer mislim da od toga organizacija mora početi. Više zabave, ali ne i zajebavanja, oni koji budu štetili organizaciji, ići će po disciplinskim postupcima. Detaljno ispitivanje novih članova, od ghetto pravila, pravila zelenih zona itd...

Sretno za sve!

Top Bottom