prvo nesmu tamo da broje a drugo onaj 28244 je vozio auto s revolverom
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Postovana administracijo, pozvali smo visu silu ing i rekao je da smemo da brojimo na toj zelenoj povrsini odnosno nasoj basti a i ja ID 28244 nisam metak opucao kao i drugar pored mene, pucao je samo jedan a doticni je okacio sve.prvo nesmu tamo da broje a drugo onaj 28244 je vozio auto s revolverom
ajde daj dokaz de je dosla veca sila ajde da te vidimPostovana administracijo, pozvali smo visu silu ing i rekao je da smemo da brojimo na toj zelenoj povrsini odnosno nasoj basti a i ja ID 28244 nisam metak opucao kao i drugar pored mene, pucao je samo jedan a doticni je okacio sve.
ajde naci nemas dokaz da je bila veca sila ja ju nisam vidio ajde daj dokazvrati snimak jos nazad bato
ne treba dokaz nek dodje ko oce to je nasa basta pitali smo dammjana mikhailovaajde daj dokaz de je dosla veca sila ajde da te vidim
stvarno ajde potrebno da vidimo ajde basne treba dokaz nek dodje ko oce to je nasa basta pitali smo dammjana mikhailova
samo vrati snimak gde smo brojali!!!!!!ajde naci nemas dokaz da je bila veca sila ja ju nisam vidio ajde daj dokaz
i nisam ni biio na travisamo vrati snimak gde smo brojali!!!!!!
ajde daj dokaz ako imas od vece sile sto su bilisamo vrati snimak gde smo brojali!!!!!!
ej decko jel ti vidis da sam ja na cestiiii!!!!VRATI SNIMAK GDE SU TI BROJALI 3 PUTA JER SI RADIO BEJTING
au postvano administrecija a lik celo vrem krsi pravila auuPostovana administracijo, pozvali smo visu silu ing i rekao je da smemo da brojimo na toj zelenoj povrsini odnosno nasoj basti a i ja ID 28244 nisam metak opucao kao i drugar pored mene, pucao je samo jedan a doticni je okacio sve.
imam licnu biografiju mogu sa revom da radim stvariprvo nesmu tamo da broje a drugo onaj 28244 je vozio auto s revolverom
hahahaha brat nema vise sta da kazeal idalje vama masina na krovu a ja sam bio na cesti ne na krovu bato !!
koje pravilo sam prekrsio?au postvano administrecija a lik celo vrem krsi pravila auu
cekaj decko si opasan aaa !!!si ti sad nesto opasankoje pravilo sam prekrsio?
pa reci mi ajdecekaj decko si opasan aaa !!!si ti sad nesto opasan