undemorgan na linku se vidi da sam u demorganu drugi put za isto jer sam vec lezao 180min za Cl jer me je admin odmah stavio u demorgan kada sam uradio LTA. Ovo samo dokazuje ono sto sam ukazivao u prethodnim prijavama da su svi napadi sada vec ocigledno je da su sinhronizovani od strane same administracije jer krsi sopstvena pravila posto je video i prijava po kojoj sam danas ponovo u kazni 180 za isto delo za koje sam odlezao posteno lazna jer u nastavku videa bi svakako culi osobu kako govori : " jel si snimio sve Luka" aludirajuci na visu silu koja je u tom momentu bila iznad nas. Po tim logovima moze se ustanoviti istinitos mojih navoda i molim da reagujete u najkracam vremenskom periodu jer svakako nisam dosao na ovaj server da bih nekoga nervirao i iz tog razloga necu da dozvolim da me neko, pogotovo ovako uznemirava mene, moju porodicu i prijatelje sa kojim provodim veci deo svakodnevnog zivota. Ovo je jedan od zaista ruznih nacina da se obracunavate sa ljudima koji zele da daju primer generacijama koje dolaze i osecam veliku ljubomoru od drugih porodica i organizacija poput SAHP-a kojoj smo kao stanovnici Paleto Bay-a uvek izlazili u susret i pomagali im kada oni nisu prisutni u kasnim nocnim i ranim jutarnjim satima. Dolaze bande, druge porodice bez i jednog povoda nas pucaju dok posteno zalivamo semenke i pravimo ekipu aktivnih igraca, tako da bih zamolio da nadjete nacin da ovo probate u buducnosti da zaustavite izliv besa i ljubomore prema necijem uspehu