Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected 2 puta u demorgan zbog CL | ADMIN Lyn Zuyev

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11761
Players nickname
Lukijan MrkiAveli
Administrators nickname
Lyn Zuyev
Date
Apr 23, 2022
Time
12:10
Proofs
https://files.fm/f/augsgj8r3

CpbuH

Player
Player
undemorgan na linku se vidi da sam u demorganu drugi put za isto jer sam vec lezao 180min za Cl jer me je admin odmah stavio u demorgan kada sam uradio LTA. Ovo samo dokazuje ono sto sam ukazivao u prethodnim prijavama da su svi napadi sada vec ocigledno je da su sinhronizovani od strane same administracije jer krsi sopstvena pravila posto je video i prijava po kojoj sam danas ponovo u kazni 180 za isto delo za koje sam odlezao posteno lazna jer u nastavku videa bi svakako culi osobu kako govori : " jel si snimio sve Luka" aludirajuci na visu silu koja je u tom momentu bila iznad nas. Po tim logovima moze se ustanoviti istinitos mojih navoda i molim da reagujete u najkracam vremenskom periodu jer svakako nisam dosao na ovaj server da bih nekoga nervirao i iz tog razloga necu da dozvolim da me neko, pogotovo ovako uznemirava mene, moju porodicu i prijatelje sa kojim provodim veci deo svakodnevnog zivota. Ovo je jedan od zaista ruznih nacina da se obracunavate sa ljudima koji zele da daju primer generacijama koje dolaze i osecam veliku ljubomoru od drugih porodica i organizacija poput SAHP-a kojoj smo kao stanovnici Paleto Bay-a uvek izlazili u susret i pomagali im kada oni nisu prisutni u kasnim nocnim i ranim jutarnjim satima. Dolaze bande, druge porodice bez i jednog povoda nas pucaju dok posteno zalivamo semenke i pravimo ekipu aktivnih igraca, tako da bih zamolio da nadjete nacin da ovo probate u buducnosti da zaustavite izliv besa i ljubomore prema necijem uspehu

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Vi ste kaznjeni samo jedanput za Combat Log od Lyn Zuyeva? Na šta točno mislite da ste 2 puta zavrsili u zatvoru zbog iste stvari?

CpbuH

Player
Player
u situaciji sa ovog videa bio je admin iznad nas i zbog mog LTA me je odmah dao u demorgan 180min sto sam odlezao. Ne razumem kako naknadno posle 2 dana neko iz sahp-a kaci POV gde trazi za mene kaznu koju sam vec odlezao? znaci 2 puta sam bio sada po 180min zato sto sam jedanput izasao iz igre prilikom hapsenja

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Vi ste samo samo jednom kažnjeni od strane Administratora za CL ne 2 puta, Ukoliko ste vi napustili server dok ste imali lisice to vas automatski zatvori ne Administrator.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom