PRIJAVA ZA LEADERA THE FAMILIES BANDE
Informacije:
1. Vaše ime IRL: Vukasin Barosevic
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: :GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: vukasin9051
6. Vaše ingame ime: Sule Zec
7. Vaš ID: 64955
Dodatne informacije
1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
A) Bio sam u mnogim organizacijama ali sam hteo probati nesto malo drugacije. Bio sam vise puta zamenik da bi liderima pomagao oko akcija...
i zato mislim da bi mogao da drzim ovu organizaciju kako treba i pritom da svi uzivaju u RP.
B) Da bi mogao svaki dan neki dogadjaj da radim i da bi svima iz bande bilo zabavno da uzivaju tokom RP.
Zelim da svi imaju koristi od moje organizacije i da uvek mogu da me pitaju nesto ako im zatreba.
C) I od malih nogu kada sam usao u grand rekao sam sebi da ce mi prva organizacija biti ''the families''
i nadam se da cu ostvariti svoj deciji san.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Hteo bi da moja banda saradjuje sa drugima i da pomazemo jednim drugima.
-Imali bi nekoliko clanova zaduzenih za pocetnike koji bi provodili vreme sa njima.
-Imali bi redovne sastanke i druzenja.
-Rank up bi se dobijao po zasluzi a ne po mitu .
-Svi iz organizacije bi pomagali jednim drugima da ne bi iko pravio greske.
-Ako bi neko prekršio neko pravilo dobio bi suspend i zaduzili bi nekog da mu pomogne da se ne ponovi nesto slicno.
Informacije:
1. Vaše ime IRL: Vukasin Barosevic
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: :GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: vukasin9051
6. Vaše ingame ime: Sule Zec
7. Vaš ID: 64955
Dodatne informacije
1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
A) Bio sam u mnogim organizacijama ali sam hteo probati nesto malo drugacije. Bio sam vise puta zamenik da bi liderima pomagao oko akcija...
i zato mislim da bi mogao da drzim ovu organizaciju kako treba i pritom da svi uzivaju u RP.
B) Da bi mogao svaki dan neki dogadjaj da radim i da bi svima iz bande bilo zabavno da uzivaju tokom RP.
Zelim da svi imaju koristi od moje organizacije i da uvek mogu da me pitaju nesto ako im zatreba.
C) I od malih nogu kada sam usao u grand rekao sam sebi da ce mi prva organizacija biti ''the families''
i nadam se da cu ostvariti svoj deciji san.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Hteo bi da moja banda saradjuje sa drugima i da pomazemo jednim drugima.
-Imali bi nekoliko clanova zaduzenih za pocetnike koji bi provodili vreme sa njima.
-Imali bi redovne sastanke i druzenja.
-Rank up bi se dobijao po zasluzi a ne po mitu .
-Svi iz organizacije bi pomagali jednim drugima da ne bi iko pravio greske.
-Ako bi neko prekršio neko pravilo dobio bi suspend i zaduzili bi nekog da mu pomogne da se ne ponovi nesto slicno.