Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

sule vanilla

Player
Player
PRIJAVA ZA LEADERA THE FAMILIES BANDE

Informacije:

1. Vaše ime IRL: Vukasin Barosevic
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: :GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: vukasin9051
6. Vaše ingame ime: Sule Zec
7. Vaš ID: 64955

Dodatne informacije

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

A) Bio sam u mnogim organizacijama ali sam hteo probati nesto malo drugacije. Bio sam vise puta zamenik da bi liderima pomagao oko akcija...

i zato mislim da bi mogao da drzim ovu organizaciju kako treba i pritom da svi uzivaju u RP.

B) Da bi mogao svaki dan neki dogadjaj da radim i da bi svima iz bande bilo zabavno da uzivaju tokom RP.
Zelim da svi imaju koristi od moje organizacije i da uvek mogu da me pitaju nesto ako im zatreba.

C) I od malih nogu kada sam usao u grand rekao sam sebi da ce mi prva organizacija biti ''the families''
i nadam se da cu ostvariti svoj deciji san.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Hteo bi da moja banda saradjuje sa drugima i da pomazemo jednim drugima.

-Imali bi nekoliko clanova zaduzenih za pocetnike koji bi provodili vreme sa njima.
-Imali bi redovne sastanke i druzenja.
-Rank up bi se dobijao po zasluzi a ne po mitu .

-Svi iz organizacije bi pomagali jednim drugima da ne bi iko pravio greske.
-Ako bi neko prekršio neko pravilo dobio bi suspend i zaduzili bi nekog da mu pomogne da se ne ponovi nesto slicno.

Zulee

Player
Player
PRIJAVA ZA LEADERA THE FAMILIES BANDE

Informacije:

1. Vaše ime IRL: Vukasin Barosevic
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: :GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: vukasin9051
6. Vaše ingame ime: Sule Zec
7. Vaš ID: 64955

Dodatne informacije

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

A) Bio sam u mnogim organizacijama ali sam hteo probati nesto malo drugacije. Bio sam vise puta zamenik da bi liderima pomagao oko akcija...

i zato mislim da bi mogao da drzim ovu organizaciju kako treba i pritom da svi uzivaju u RP.

B) Da bi mogao svaki dan neki dogadjaj da radim i da bi svima iz bande bilo zabavno da uzivaju tokom RP.
Zelim da svi imaju koristi od moje organizacije i da uvek mogu da me pitaju nesto ako im zatreba.

C) I od malih nogu kada sam usao u grand rekao sam sebi da ce mi prva organizacija biti ''the families''
i nadam se da cu ostvariti svoj deciji san.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Hteo bi da moja banda saradjuje sa drugima i da pomazemo jednim drugima.

-Imali bi nekoliko clanova zaduzenih za pocetnike koji bi provodili vreme sa njima.
-Imali bi redovne sastanke i druzenja.
-Rank up bi se dobijao po zasluzi a ne po mitu .

-Svi iz organizacije bi pomagali jednim drugima da ne bi iko pravio greske.
-Ako bi neko prekršio neko pravilo dobio bi suspend i zaduzili bi nekog da mu pomogne da se ne ponovi nesto slicno.
Lagan si

Top Bottom