Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

The Monster

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h+
5. Vaš Discord: radnje
6. Vaše ingame ime: Radnje Rivera
7. Vaš ID: 52512

Dodatne informacije

1. Lider za: East Side Ballas

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1. Strast prema vođenju i organizovanju
Želim biti lider East Side Ballas jer sam strastven u vezi sa vođenjem i organizovanjem. Imajući mogućnost da oblikujem organizaciju, pružim smernice i vodim ekipu prema zajedničkom cilju je nešto što me motiviše. Verujem da imam sposobnost da stvorim efikasnu, usmerenu organizaciju koja će ujediniti ljude sa zajedničkim interesima i vrednostima. Vođenje ovakve organizacije mi daje priliku da primenim svoje sposobnosti i doprinosim njenom rastu i uspehu.

2. Želim da doprinosim rastu i snazi organizacije
Biti lider ove organizacije znači da mogu direktno doprinositi njenom razvoju i snazi. East Side Ballas je organizacija koja ima mnogo potencijala, a želim biti deo njenog uspona, proširenja i konsolidacije. Uz moje sposobnosti i viziju, verujem da mogu pomoći organizaciji da postane još jača, i da doprinosim stvaranju ozbiljnog imena u kriminalnom svetu.

3. Privlači me izazov vođenja i donošenja odluka u složenim situacijama
Biti lider znači biti na čelu u kriznim situacijama, donositi teške odluke i nositi se sa odgovornošću. Ovaj izazov me motiviše jer volim da se suočavam s problemima i nalazim rešenja. Osim toga, vođenje organizacije kao što je East Side Ballas daje mi priliku da rastem kao lider i da se razvijam u složenim, dinamičnim okolnostima, što me ispunjava.

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Za unapređenje RolePlay iskustva, najvažniji je fokus na interakciji među članovima i stvaranju realističnih situacija koje omogućavaju svakom liku da se razvija kroz igru. Potrebno je uvesti sistem mentorstva, gde iskusniji članovi mogu pomagati novajlijama u razvijanju njihovih likova, kao i u učenju osnovnih principa RolePlay-a. Takođe, važno je da minimalna starost za ulazak u organizaciju bude 7 IC godina, kako bi se osigurala zrelost i ozbiljnost u pristupu igri, kao i sposobnost da se pravilno razumeju i upravljaju složenim situacijama unutar organizacije.

Takođe, trebalo bi uvesti redovne događaje i aktivnosti koje nisu samo misije ili borbe, već i situacije koje testiraju karaktere, kao što su pregovori, rešavanje konflikata ili stvaranje saveza. Kroz ovo, članovi mogu pokazati dubinu svojih likova, a sve to doprinosi jačanju unutrašnjih odnosa i stvaranju kompleksne priče.

Zahteva se i više međusobnih interakcija sa drugim organizacijama, bilo kroz prijateljske susrete ili rivalitete, kako bi priča postala dinamičnija i nepredvidivija. Na kraju, važno je da se uvek poštuje granica između IC i OOC komunikacije, kako bi se osigurala ozbiljnost i kvalitet RolePlay-a.

Rankovi:
1. Suspend
2. New Recruit
3. Runner
4. Hustler
5. Ghetto Cleaner
6. Grafiti Team
7. Terrorizer
8. Enforcer
9. Turf Team
10. Nightcrawler
11. Capo
12. Don
13. GodFather

Johny Zekonjaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo!
Pozvani
ste na interview za The Ballas koji će se održati u petak 20.12.2024 u 19:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom