Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
295
Players nickname
Adonis Zabata
Suspect ID
67422
Date of violation
Dec 18, 2024
Time of violation
11:42
Proofs
https://streamable.com/i4gf9x

Nikola Armanii

Server Administrator
Server Administrator
Pregledano

ID 67422 ima 20h da dostavi POV sa ovog dogadjaja.
Imajte na umu da mogu da zatrazim duzi snimak stoga sacuvajte ovaj POV.​

Nele Vip

Active Member
Leader of unofficial org
inace administracijo ovo vam je 7409 strale ban evader. Takodje je citovao i na proslom nalogu i dobio ban za to, i sad opet igra sa citom

Rejected - Cheats | 7409 dokaz da je citovao

Dokaz da je to on

Yoshimura

Player
Player
inace administracijo ovo vam je 7409 strale ban evader. Takodje je citovao i na proslom nalogu i dobio ban za to, i sad opet igra sa citom

Rejected - Cheats | 7409 dokaz da je citovao

Dokaz da je to on
Kakav dokaz da sam ja taj neki kad nije prihvacena zalba? da li je ovo neko laganje administracije? hmm

Yoshimura

Player
Player
Molim administraciju zatrazi pov sa celog eventa, da se utvrdi da ima cit a ne 1 sekunda pova gde se takodje vidi da ima cit
Nemas sta ti da zatrazujes kad nisi u povu nigde ne mesaj se u zalbe i ne lazi administraciju

Nele Vip

Active Member
Leader of unofficial org
e moj Strale... neces ti na pc check nego ces ti da ga ladis malo sad, a to kad ste pricali u Voisu da cete da skidate citove i ostalo, pa sam vas izbacio iz familije, pa ste okacili celu La Casa De Papel i na mene 35 zalbi tad ti je bilo lepo,
Kad si drukao svoje drugare i namestao banove davao im Abibaske i ostale stvari dok su AFK, a to sto mozes sa citom da prodjes ne ide, samo ti kupuj naloge i bacaj pare dobit ces ban svaki put

Status
Not open for further replies.
Top Bottom