Ime: Mrle Mrkaljj
Pol: Muški
Starost: 26
Rasa: Belac
Nacionalnost: Americana
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Velja
Majka: Andrej
Pol: M
Težina: 83 Kg
Visina: 189 cm
Boja očiju: Smedja
Boja kose: Siva
Tetovaže: Desna ruka, leva ruka , ledja
Prednosti: Dobro smišljam taktike , dobar strelac , pametan.
Slabost: nepravda
Životna priča:
Moje ime je Mrle Mrkaljj , imam 26 godina i živim u Los Santosu . U ovaj grad sam došao kao tajni agent , tražeći priliku da se dokažem u svetu borbe protiv kriminala .
Došao sam kao agent na akciji da kontrolišem kriminal u Los Santosu ali mi se svideo ovaj grad i odlučio tu da živim.
Moje veštine u špijunaži i snalaženju brzo su me istaknule, pa sam ubrzo unapredjen u specijalne jedinice Los Santos-a. Kao specijalac, bio sam deo mnogih opasnih akcija , gde sam pokazao izuzetne sposobnosti u pucanju i strategiji . U ovom gradu sam poznat po tome što sam odličan pucač , što mi omogućava da savršeno izvršavam svoje misije izdate od strane države. Moja preciznost i snalažljivost u svakoj situacijama često su mi spasile život i život mojih kolega. U Los Santosu se suočavam s raznim vrstama opasnosti , od borbe protiv kriminala do pokušaja da zaštitim nevine ljude koji su bili u životnoj opasnosti. Moj cilj je da stvorim sigurnije okruženje za sve građane Los Santos-a.
Ishodi:
1-Mrle moze da pretrazuje lice sa svih strana
2-Mrle moze da digne coveka sa revolverom ili tejzerom u ruci (ne puskom)
3-Mrel moze da pokuplja stvari sa puskom u ruci (tejzer i revolver)
4-Mrle moze pricati na radio sa revolverom ili tejzerom u ruci
5-Mrle moze voziti off-road auta do 70 km/h
Pol: Muški
Starost: 26
Rasa: Belac
Nacionalnost: Americana
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Velja
Majka: Andrej
Pol: M
Težina: 83 Kg
Visina: 189 cm
Boja očiju: Smedja
Boja kose: Siva
Tetovaže: Desna ruka, leva ruka , ledja
Prednosti: Dobro smišljam taktike , dobar strelac , pametan.
Slabost: nepravda
Životna priča:
Moje ime je Mrle Mrkaljj , imam 26 godina i živim u Los Santosu . U ovaj grad sam došao kao tajni agent , tražeći priliku da se dokažem u svetu borbe protiv kriminala .
Došao sam kao agent na akciji da kontrolišem kriminal u Los Santosu ali mi se svideo ovaj grad i odlučio tu da živim.
Moje veštine u špijunaži i snalaženju brzo su me istaknule, pa sam ubrzo unapredjen u specijalne jedinice Los Santos-a. Kao specijalac, bio sam deo mnogih opasnih akcija , gde sam pokazao izuzetne sposobnosti u pucanju i strategiji . U ovom gradu sam poznat po tome što sam odličan pucač , što mi omogućava da savršeno izvršavam svoje misije izdate od strane države. Moja preciznost i snalažljivost u svakoj situacijama često su mi spasile život i život mojih kolega. U Los Santosu se suočavam s raznim vrstama opasnosti , od borbe protiv kriminala do pokušaja da zaštitim nevine ljude koji su bili u životnoj opasnosti. Moj cilj je da stvorim sigurnije okruženje za sve građane Los Santos-a.
Ishodi:
1-Mrle moze da pretrazuje lice sa svih strana
2-Mrle moze da digne coveka sa revolverom ili tejzerom u ruci (ne puskom)
3-Mrel moze da pokuplja stvari sa puskom u ruci (tejzer i revolver)
4-Mrle moze pricati na radio sa revolverom ili tejzerom u ruci
5-Mrle moze voziti off-road auta do 70 km/h