Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Žalba na organizaciju Lifeinvader | Veljana Cupic

Status
Not open for further replies.
Your ID
7535
Players nickname
Michael Desanta
Suspect ID
14531
Date of violation
Apr 23, 2022
Time of violation
13:23
Proofs
https://imgur.com/a/KdjLrAx

Michael Desanta

Player
Player
Prije svega dobar dan vam zelim, zalba vezana za doticnog lidera je zbog toga sto iskoristava poziciju drzi svoje drugove iako grese oglase ne opomenjuje ih kao sto ce se vidjeti u dokaznom materijalu, skida sa organizacijskog balansa kako bi kao radio zurke u vlastitom klubu i djelio kao nagrade ljudima. ocito iskoristavanje pozicije. danas se desila situacija na discordu di smo se svadjali oko mclaren p1 di sam mu rekao da je glup i on me iz tog razloga kickao iz organizacije i stavio na black listu to je koliko ja znam OOC situacija bila i on je tu reagirao IC kaznom. sto se ostalih problema tice oglase ljudi nikako ne rade kako treba ali iako ovdje ima dokaza kazne nisu bile podjeljene za clanove vec on to kako kaze usmeno samo upozori 10ak puta i cao. dobio je lidera odma je svog druga Hien White ubacio i dao mu rank9 u organizaciji ja sam u organizaciji skoro 2 mjeseca i sa rank 8 mi je odma spustio rank na 7, ok nije drama oko ranka al tako se to nebi trebalo radit.

Dzigi

Player
Player
Pa ti si kikao mene zbog ooc razloga i prosli lider kojem si se uvlacio je stavio svoje drugare za 9 rank i meni smanjio na isti nacin + si smrad i treba tako. Prodajes ljude za niti iz p1 kutije.

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • Lider će biti obevešten o ovome i upozoren da pripazi na ovo ubuduće.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom