Volio bih kad bi svi ovi trenutni cheateri nastavili igrati a admini skretali pažnju na likove koji nemaju pojma kako kupit cheat a kamoli da cheatuju dobijaju banove za pc check ili padaju na jos neke gluposti i korumpiranost nekih admina,za to nemam dokaza ali za sve ostalo da,RS1 je postao mjesto gdje je svaki cheater dobro dosao,trenutno smo najgori server po pitanju evenata i cheatovanja,tako zamolio bih administraciju da otvori oći a ne đep,ovdje niko nije glup,a vi se pravite slijepi,drug mu admin i nece ga banovat za skriptu koja je nedozvoljena,naravno ima tu i isparvnih administratora ali vecina je nedaj Boze,zbog ovakvih igraca kao sto je 47466 67422 66904 5974 67992...
Ja prestajem kao i mnogi mojo drugari igrati na ovom projektu,mnogo lijepih uspomena ali postaje nemoguce izaci na kraj sa svim sranjima koji se nazivaju ljudi i igraci...
Watch frantelli power | Streamable
ovo nije cheat zar ne?
Ovo,ma kakvi...
Ovo,ma nee...
Ja prestajem kao i mnogi mojo drugari igrati na ovom projektu,mnogo lijepih uspomena ali postaje nemoguce izaci na kraj sa svim sranjima koji se nazivaju ljudi i igraci...
Watch frantelli power | Streamable
ovo nije cheat zar ne?