ovaj igrac ima previse preksrsenih pravila i ko zna koliko jos ima in game prekrsenih pravila,pogotovo pravila G.P3.1 i G.P3.2 sto znaci da ovaj igrac unistava svima RP svojim ponasanjem molim da se ovaj igrac kazni i ko zna koliko jos ima prekrsenih pravila na twink acc_u
Approved - Blackmailing + 3.1 3.2 I 10845
ja sam npc ja sam vukasin nemam ruke mrzim ogisu mintyx Zamisli citujes kao ogisa i kao rubiroza
gta5grand.com
Approved - G.P 6.4+BA|ID:23864,10845
Naime Vukasin Siciliano radi u sahp nema korumpiranu glica uniformu i oblaci se kao pd roba ljude u getu slobodno proverite da je pirpadnik sahp mozda leava kad vidi zalbu ali proverite logove e moji rankovi Secret Sheriff(28) i ovo radi...
gta5grand.com
Approved - G. P. 6.15 | 22266
Igrac je odbrojao 5 sekundi za 2 sekunde, mislim da se tako ne broji. Ja pocinjem da ga pucam nakon 5 normalnih i nakon njegovog pucanja.
gta5grand.com
Approved - Off-topic u CC I 15705, 10845, 25552
SVE SE VIDI U NAZNACENOJ SLICI. ZAMOLIO BIH DA SVAKI OFF-TOPIC BUDE KAZNJEN. HVALA
gta5grand.com
Approved - BA I 10845
na 0:03 se vidi kako lezi mrtav radi CL i na 0:28 prilazim do njega i on je ziv zelim da ga kaznite maximalno
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 I 10845
Igrac pise u ooc chat da sam NPC, sto meni nije prijalo i osetio sam se uvredjenim. Trazim adekvatnu kaznu za igraca
gta5grand.com
Approved - Fail rp + Bug a buse | ID:10845
sve se vidi u pov-u dogovorili smo se da mi da pare a ja da mu vratim ukraden auto on je usao u auto i izbacio me i ubio
gta5grand.com
Approved - Zalba PG CR I 10845
sve se vidi u pov i ako mu baga net vidi se jasno da se zaleteo u auto koji je udario
gta5grand.com
Approved - Psovanje OOC | 10845
Ovako ovaj momak me pucao ispred moje kuce bez ikakvog razloga kada sam ja njega ubio on je javio na discord drugarima i pojavilo se njih 2 i njih sam ubio i na kraju je krenuo da me psuje ooc...
gta5grand.com