Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
19930
Players nickname
Lazar Mosby
Suspect ID
10835
Date of violation
Dec 20, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/QnMhoBRnd1c?si=I5wwdtueYkqyhjpD

Napaljena Baklavata

Player
Player
ovaj igrac ima previse preksrsenih pravila i ko zna koliko jos ima in game prekrsenih pravila,pogotovo pravila G.P3.1 i G.P3.2 sto znaci da ovaj igrac unistava svima RP svojim ponasanjem molim da se ovaj igrac kazni i ko zna koliko jos ima prekrsenih pravila na twink acc_u

ammirshotta

Player
Player
ovaj igrac ima previse preksrsenih pravila i ko zna koliko jos ima in game prekrsenih pravila,pogotovo pravila G.P3.1 i G.P3.2 sto znaci da ovaj igrac unistava svima RP svojim ponasanjem molim da se ovaj igrac kazni i ko zna koliko jos ima prekrsenih pravila na twink acc_u
igrac u zadnjih godinu u nes ima minimalan broj kazni, de si naso reportat likove koji ne igraju

Vukasin Siciliano

Player
Player
U 3 godine igranja imam 5 strana od kojih je 1 strana za 1.1, 1.4 i sve odbijeno, ostalo pola odbijeno hahahaha, prva zalba za blackmail koju si dostavio hahaahah, kaznje je samo igrac koji me okacio bar dostavljaj zalbe gdje sam ja kaznjavan :D

Top Bottom