Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
28422
Players nickname
Djoksi Amato
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Dec 20, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/i9B2xPZ

Djoksi Otrovnii

Player
Player
Postovani Mujo i Abrahame, administrator Dragan Macak me je banovao za fajl koji ne postoji u mom racunaru, naime dobio sam ban za fajl koji se zove hejz redux koji nemam u racunaru vec mnogo dugo vremena, otprilike od kad je Janko pao pc check iz istog razloga. Smatram da je apsurdno da budem banovan zbog imena foldera i fajla koji uopste nemam u racunaru i zbog takozvanog "zabranjenog reduxa" koji administrator ne moze ni da proveri da li je legalan ili ilegalan.. Molim vas da pogledate ponovo snimak mog PC checka i da me unbanate zato sto sam banovan za bukvalno ime foldera kao sto je i sam rekao Dragan Macak jer kako on kaze nekad si ga imao XD NEKAD
Siguran sam da nekako mozete proveriti kada je taj fajl obrisan prihvatam sve vrste provera jer sam banovan nepravedno.

Djoksi Otrovnii

Player
Player
Molim vas zatrazite pov pc checka od pc checka, videcete da sam dobio ban samp zbog imena jer logicno ako nemam taj redux u racunaru admin ne moze ni da proveri da li je legalan ili ilegalan, a ja folder mogu da nazovem kako god poenta je u tome da taj redux ne postoji u mom racunaru vec mnogo dugo

Top Bottom